Ny kommersiell direktør i Söderberg og Partners

Rykker opp internt etter sjefsbytte i den norske virksomheten. 
Svein Erik Sommer er ny kommersiell direktør i Söderberg og Partners Norge. | Foto: Söderberg og Partners.
Svein Erik Sommer er ny kommersiell direktør i Söderberg og Partners Norge. | Foto: Söderberg og Partners.

Svein Erik Sommer er ny kommersiell direktør for bedriftsmarkedet og offentlig sektor i Söderberg og Partners Norge. 

Sommer er i dag leder for region Vest i samme selskap. Han tar over rollen etter Jan Kjetil Hvamstad som i januar tok over som administrerende direktør i Norge. 

Söderberg og Partners tilbyr rådgivning og meglertjenester for forsikring og pensjon i bedriftsmarkedet og offentlig sektor. Avdelingen har 130 ansatte og 250 millioner i honorarinntekter. 

– Etter en grundig rekrutteringsprosess, med flere svært kompetente og sterke kandidater, er det en glede å informere om at Svein Erik Sommer har takket ja til stillingen, sier Hvamstad.

– Jeg er veldig stolt over det vi har fått til på kort tid på Vestlandet, og føler jeg meg heldig som nå får anledning til å arbeide enda tettere sammen med medarbeiderne på alle kontorene i Norge. Vi skal fortsatt ha fokus på høy kundetilfredshet med geografisk nærhet til kundene, profesjonell rådgivning basert på gode analyseverktøy og kompetente rådgivere, og ikke minst skal vi være en arbeidsplass hvor medarbeiderne trives. Vi skal fortsette å være ambisiøse, vi skal fortsette å ha det gøy, og vi kommer til å fortsette veksten, sier Sommer.

Del artikkel

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vær i forkant av utviklingen. Få informasjon om det siste fra bransjen med vårt nyhetsbrev.

!
Vilkår for nyhetsbrev

Forsiden akkurat nå

Les også