Går fra Tryg til direktørstilling i Eika Forsikring

Etter 14 år i Tryg går Petter Andreas Kynningrød Andersen til Eika.
Petter Andreas Kynningrød Andersen er ny direktør for Marked, Kundeopplevelser og Partner i Eika Forsikring. Han hadde sin første arbeidsdag 1. mars. | Foto: Privat
Petter Andreas Kynningrød Andersen er ny direktør for Marked, Kundeopplevelser og Partner i Eika Forsikring. Han hadde sin første arbeidsdag 1. mars. | Foto: Privat

Eika Forsikring har i senere tid trappet opp sin satsing på partnerdistribusjon og har blant annet inngått avtaler med Virke, Econa og Norges Jeger- og Fiskerforbund. Denne satsingen kommer til å stå på agendaen til Petter Andreas Kynningrød Andersen, når han nå trer inn i ledergruppen i Eika Forsikring. Andersen skal lede Eika Forsikring sine satsingsområder innenfor Marked, Kundeopplevelser og Partnerdistribusjon, det skriver Eika i en pressemelding.

– Eika forsikring er på et spennende sted med vekstagenda i nye markeder. Det trigger meg og er forhåpentligvis noe jeg kan være med å bidra til at lykkes. Inntrykket så langt er meget positivt med meget kompetente miljøer på flere områder som understøtter inntrykket jeg hadde fra utsiden, uttaler Andersen i pressemeldingen. 

Han kommer fra Tryg der han har hatt stillingen som leder for strategi og utvikling i divisjon Næringsliv. I løpet av 14 år i Tryg har han hatt en rekke ledende stillinger med ansvar innenfor både produkt og pris, samt megler og partnerdistribusjon. Administrerende direktør i Eika Forsikring, Trond Bøe Svestad, er veldig fornøyd med å ha fått Andersen med på laget.

– Han har erfaringen og kompetansen til å løfte vårt arbeid med kundeopplevelser og partnerdistribusjon ytterligere. Det er en viktig og krevende stilling som stadig er i endring. Vår ambisjon passer godt med hva Petter selv ønsker å videreutvikle, og jeg er sikker på at han vil tilføre selskapet mye på disse områdene, sier Svestad.

Del artikkel

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vær i forkant av utviklingen. Få informasjon om det siste fra bransjen med vårt nyhetsbrev.

Vilkår for nyhetsbrev

Forsiden akkurat nå

Les også