Morten Hübbe gir seg i Tryg

Ny administrerende direktør i det danske forsikringsselskapet blir Johan Kirstein Brammer.
Morten Hübbe går av som administrerende direktør i Tryg, etter mer enn 20 år i konsernledelsen i selskapet. | Foto: Stine Bidstrup
Morten Hübbe går av som administrerende direktør i Tryg, etter mer enn 20 år i konsernledelsen i selskapet. | Foto: Stine Bidstrup

Morten Hübbe har ledet Tryg Forsikring siden 2011, men vil ikke fortsette fremover, skriver selskapet i en børsmelding.

Fra 1. juni 2023 tar Johan Kirstein Brammer over som konsernsjef i Tryg.

– Morten har gjort en fremragende jobb for Tryg i sin lange tid i selskapet. Jeg vil gjerne uttrykke min oppriktige takknemlighet for hans bidrag, samtidig som vi har respekt for han beslutning om å fortsette karrieren utenfor Tryg, sier styreleder Jukka Petrola.

Hübbe skal ha fortalt Tryg om at han ikke ønsket å holde lederjobben i selskapet helt til han skulle gå av med pensjon, ettersom at han har sittet i konsernledelsen i forsikringsselskapet i 20 år. Derfor skal Tryg ha fått god tid på seg til å lage en plan for når Hübbe skulle gå av. Planen falt da på Brammer.

– Jeg er ydmyk og stolt over å overta rollen som konsernsjef, sier Brammer i børsmeldingen.

Brammer har vært i Tryg siden 2016, der han siden 2018 har vært kommersiell direktør. Brammer er utdannet jurist og startet sin karriere som advokart i Kromann Reumert. Senere har han en MBA fra Australia Graduate School of Management og en Graduate Diploma i finans fra København Business School.

Endringen på topp skaper også endringer i ledelsen, og Tryg forfremmer to personer til høyere stillinger for å sikre riktig kompetanse i ledelsen.

Mikael Kärrsten blir ny teknisk direktør, mens Alexandra Bastkær Winther blir ny kommersiell direktør, fra 1. mars.

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vær i forkant av utviklingen. Få informasjon om det siste fra bransjen med vårt nyhetsbrev.

!
Vilkår for nyhetsbrev

Forsiden akkurat nå

Les også