Nytt lederteam i Söderberg og Partners Norge

Jan Kjetil Hvamstad og Christian Søhus tok fra 1. januar over spakene hos Söderberg og Partners Norge.
Fra venstre: Viseadministrerende direktør Christian Søhus og Administrerende direktør Jan Kjetil Hvamstad i Söderberg og Partners Norge. | Foto: Söderberg og Partners Norge
Fra venstre: Viseadministrerende direktør Christian Søhus og Administrerende direktør Jan Kjetil Hvamstad i Söderberg og Partners Norge. | Foto: Söderberg og Partners Norge

Mandag 1. januar tiltrådte Jan Kjetil Hvamstad stillingen som administrerende direktør i Söderberg og Partners Norge. Med seg får han Christian Søhus som viseadministrerende direktør.

– Det er definitivt store sko som skal fylles. Sammen med Christian og våre 350 dyktige ansatte skal vi utvikle forsikringsvirksomheten til Söderberg & Partners Norge. Vi er et offensivt selskap som skal fortsette å vokse både organisk og gjennom oppkjøp, sier Hvamstad i en pressemelding.

Han tar over lederrollen etter Jørn Gisvold, som etter 19 år i rollen går over som arbeidende styreleder for forsikringsvirksomheten til Söderberg og Partners i Norge, Danmark og Finaland, skriver selskapet.

Hvamstad startet i Söderberg og Partners i 2003, den gang som partner og meglersjef for Bafo Forsikringsmegling, som i 2016 ble kjøpt opp av Söderberg og Partners. Senere har han hatt flere ulike lederroller, sist som kommersiell direktør for privat og næring. Hvamstad er utdannet siviløkonom.

Christian Søhus tiltrer samtidig rollen som viseadministrerende direktør. Han kommer fra rollen som kommersiell direktør for eiendom, marked og innovasjon, et ansvar han også vil fortsette å ha fremover. Søhus startet i Söderberg og Partners i 2017. Han har bakgrunn fra ulike lederroller i DNB, RSA og Codan Forsikring.

Del artikkel

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vær i forkant av utviklingen. Få informasjon om det siste fra bransjen med vårt nyhetsbrev.

Vilkår for nyhetsbrev

Forsiden akkurat nå

Les også