NBX sine Bitcoin-kredittkort er nå på vei ut til kunder

Norwegian Block Exchange har begynt å sende ut de første kredittkortene som skal gi kundene cashback i Bitcoin.
NBX har nå begynt å sende ut sitt kredittkort som skal gi cashback til brukere i form av Bitcoin. | Foto: Skjermbilde NBX.com
NBX har nå begynt å sende ut sitt kredittkort som skal gi cashback til brukere i form av Bitcoin. | Foto: Skjermbilde NBX.com

Den norske kryptobørsen Norwegian Block Exchange (NBX) lanserte for en tid tilbake at selskapet ville komme ut med et kredittkort som ga kundene cashback i form av Bitcoin.

Tirsdag 4. juli gikk de første kundene gjennom registreringsprosessen, og NBX skriver i en børsmelding fredag ettermiddag at kunder har begynt å motta kortene.

– Det er mange av våre kunder som har ventet tålmodig på dette, men nå er lanseringen endelig et faktum. Forhåndsinteressen har vært fantastisk for dette kortet og vi gleder oss veldig til å følge utviklingen fremover når det nå endelig er lansert og blir tilgjengelig for alle, sier administrerende direktør Stig Kjos-Mathisen i NBX.

Selskapet skriver at utrullingen innledningsvis vil skje i partier på «noen hundre kort i uken».

Kortet er designet for å gi brukeren fra 0,5 prosent til 4 prosent Bitcoin cashback på kjøp ved bruk av kortet. «En betydelig mulighet for NBX å tiltrekke seg kunder som ser etter en enkel og trygg introduksjon til kryptovaluta», skriver NBX.

Del artikkel

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vær i forkant av utviklingen. Få informasjon om det siste fra bransjen med vårt nyhetsbrev.

Vilkår for nyhetsbrev

Forsiden akkurat nå

Les også