Neonomics skal sørge for betalingene til Gjensidiges nye bil-investering

Nylig gikk forsikringsselskapet Gjensidige inn som investor i mobilitetsselskapet Spense. Nå har Spense inngått avtale med norske Neonomics om betalingsløsninger.
Christofffer Andvig, adm. dir. i Neonomics. | Foto: Neonomics
Christofffer Andvig, adm. dir. i Neonomics. | Foto: Neonomics

Mobilitetsselskapet Spense har utviklet en ny løsning for bilforhandlere og servicetilbydere for en digitalisert kundeopplevelse i møte med bilbransjen. 

Nylig gikk Gjensidige Mobility Solutions inn som investor i selskapet, som har som hovedprodukt å tilby en fleksibel betalingsløsning for bil- og servicekunder. Kunden velger selv om de vil betale med kort eller direkteoverføring fra konto, faktura, delbetaling eller nedbetaling i en digital løsning.

I et blogginnlegg på nettsidene sine skriver det norske fintechselskapet Neonomics at de har fått en avtale med Spense for å legge til rette for alle de ulike betalingsmetodene Spense ønsker å tilby. 

– Vi passer perfekt til Spense sin løsning siden de vektlegger høy kvalitet i kundereisen og vil bruke open banking til å oppnå dette. Utviklingen innen open banking gjør at vi forventer at partnerskapet vil skape enda flere muligheter både i Norge og utenfor, skriver administrerende direktør i Neonomics, Christoffer Andvig, i bloggen

Del artikkel

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vær i forkant av utviklingen. Få informasjon om det siste fra bransjen med vårt nyhetsbrev.

Vilkår for nyhetsbrev

Forsiden akkurat nå

Les også