Strise henter Håvar Snapa fra teknologiselskapet Palantir 

Håvar Snapa skal jobbe strategisk med de store kundene til Strise.
Fra venstre: Salgsdirektør i Strise, Mike Connors, nye leder for bedriftskontoer i Strise, Håvar Snapa. | Foto: Strise / PR
Fra venstre: Salgsdirektør i Strise, Mike Connors, nye leder for bedriftskontoer i Strise, Håvar Snapa. | Foto: Strise / PR

Fintech selskapet Strise, som leverer løsninger for KYC (Know Your Customer / Kjenn din kunde) har ansatt Håvar Snapa som leder for bedriftskontoer. Håvar har med seg erfaring fra store amerikanske teknologiselskaper som Teradata og Palantir Technologies, det skriver Strise i pressemeldingen.

– All den innovasjonen som nå skjer innen KYC, transaksjonsovervåking, og automatisering er essensielt for å kunne bekjempe økonomisk kriminalitet fremover, og sikre at selskaper og deres ledere, inkludert toppledere, opptrer trygt og lovlig i en verden hvor de selv kan bli holdt personlig ansvarlige for sine bedrifters handlinger uttaler Snapa i pressemeldingen.

Strise har en stadig voksende kundebase av store finansinstitusjoner som blant annet inkluderer Nordea, Danske Bank og Sparebank 1. Snapa vil jobbe strategisk med de store kundene til Strise for å identifisere, definere og utforme kundefokuserte strategier og hjelpe dem med å få mest mulig ut av KYC systemet. 

– Vi er kjempeglade for at Håvar blir en del av Strise-familien. Hans solide bakgrunn innen AML og etterlevelse og hans grundige forståelse av stordataanalyse gjør han til et verdifullt tilskudd i teamet vårt, uttaler administrerende direktør i Strise, Marit Rødevand, i pressemeldingen.

Del artikkel

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vær i forkant av utviklingen. Få informasjon om det siste fra bransjen med vårt nyhetsbrev.

Vilkår for nyhetsbrev

Forsiden akkurat nå