NBX venter å lansere «bitcoin-kort» i løpet av mai

Testingen av NBX sitt Visa-kort som gir cashback i bitcoin er snart ferdig testet. 
Illustrasjonsbilde. Slik skal NBX sine Visa-kort med bitcoin cashback se ut. | Foto: Skjermbilde NBX.com
Illustrasjonsbilde. Slik skal NBX sine Visa-kort med bitcoin cashback se ut. | Foto: Skjermbilde NBX.com

I mars i år ble det kjent at Norwegian Block Exchange (NBX) ville lansere et betalingskort i markedet som skal gi brukeren cashback i form av bitcoin. Modellen er den samme som man kjenner fra Bank Norwegian sine kort, SAS Amex, Coop og Trumf. 

Nå melder NBX at testingen av løsningen er vellykket og at de nå er i siste fase av testing før kortet kan gå ut i markedet. 

«De fysiske kortene har blitt levert tidligere enn forventet, og derfor vil NBX lansere både de fysiske og virtuelle kortene samtidig, i motsetning til hva som tidligere har blitt kommunisert. Prosjektet avventer nå fullføring av oppgaver fra partnere, og estimert lansering er midten av mai 2023», skriver NBX i en børsmelding.

Tilbudet fra NBX er at kortholderen vil få en cashback på mellom 0,5 og 4 prosent av kjøpesummen i bitcoin på kortholders konto hos NBX, som venter at tilbudet vil gjøre dem mer attraktive i markedet.

– Produktet ser sterkere ut for hver dag som går, og vi føler oss trygge på at vi vil ha ikke bare et konkurransedyktig kredittkort, men også tilby innovasjon med bitcoin cashback som skiller oss fra konkurrenter i et marked med mange aktører. Selv om vi er utålmodige med å få kortet lansert kommersielt, har vi brukt tiden godt for å sikre at kundene våre vil få en solid opplevelse fra starten, sier administrerende direktør Stig Kjos-Mathisen i NBX i meldingen.

Del artikkel

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vær i forkant av utviklingen. Få informasjon om det siste fra bransjen med vårt nyhetsbrev.

!
Vilkår for nyhetsbrev

Forsiden akkurat nå

Les også