Svensk selskap skal sammenligne norske kredittkort

Svenske Enkla Media skal gi forbrukere i Norge en oversikt over de beste kredittkortene i markedet.
Svenska Media skal levere en sammenligningstjeneste for norske kredittkort. | Foto: Jon Olav Nesvold / NTB
Svenska Media skal levere en sammenligningstjeneste for norske kredittkort. | Foto: Jon Olav Nesvold / NTB

Det svenske selskapet Enkla Media har i 10 år drevet med forbrukeropplysning i Sverige. Der har de blant annet sammenligningstjenester på kredittkort og lån, og nå ønsker selskapet å gå inn i det norske markedet.

– Det er viktigere nå enn noensinne å se over sine utgifter og kostnader i privatøkonomien. Å være en lojal kunde lønner seg svært sjeldent. Det er viktig å sammenligne, sammenligne, sammenligne, sier daglig leder Fredrik Falkengren i Enkla Media.

Han mener det er store forskjeller på rentenivå og nedbetalingsvilkår på kredittkort i Norge, i tillegg til at det finnes forskjellige måter for forbrukeren å spare penger på via bonusordninger med kredittkortet, og tror derfor det norske markedet har store muligheter.

Enkla Media skal levere sammenligningstjenesten på nettsiden «allekredittkort.org», og med API-er som innhenter data fra de forskjellige kredittkortselskapene skal nettsiden ha oppdatert informasjon om renter, gebyrer, tilbud og bonusbetingelser.

– Markedet endrer seg over tid, og det er derfor viktig å ha systemer som fanger opp endringene. I Norge er det om lag 250 forskjellige kredittkort på markedet, så det er en prioritet for oss å kunne gi korrekt informasjon for at forbrukere skal ha nytte av vår tjeneste, sier Falkengren.

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vær i forkant av utviklingen. Få informasjon om det siste fra bransjen med vårt nyhetsbrev.

!
Vilkår for nyhetsbrev

Forsiden akkurat nå

Les også