Fundingpartner ut med sitt første obligasjonslån

I sommer fikk Fundingpartner konsesjon til å gi ut obligasjonslån, og like før jul ble deres første lån fulltegnet.
Daglig leder Geir Atle Bore i Fundingpartner. | Foto: FundingPartner.
Daglig leder Geir Atle Bore i Fundingpartner. | Foto: FundingPartner.

Fundingpartner er et folkefinansieringsselskap som gir bedrifter mulighet til å søke lån, som investorer kan investere i. Sommeren 2022 fikk plattformen konsesjon til å gi ut obligasjonslån, og like før jul ble deres første obligasjonslån fulltegnet på plattformen.

I et intervju hos Shifter sier daglig leder Geir Atle Bore at de er veldig fornøyde med å ha fått lukket deres første obligasjonslån, til tross for en tøff tid å starte opp i.

– Det er ikke normalt å lansere nye meglerhus i et slikt marked, men gitt at vi fikk konsesjon i sommer og ellers var klare, så hadde vi lyst til å komme i gang, sier Bore til Shifter.

Lånet gikk til Puma Eiendom, et eiendomskonsern med en portefølje på 141 millioner kroner, og lånebeløpet var på 30 millioner kroner, med en løpetid på 18 måneder og nettorente per år på 14,5 prosent, står det på Fundingpartner sine sider.

Bore sier til Shifter at obligasjonslån skiller seg fra de andre type lånene selskapet har, da enkelte investorer kan forhåndstegne seg på obligasjonslånet.

Del artikkel

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vær i forkant av utviklingen. Få informasjon om det siste fra bransjen med vårt nyhetsbrev.

Vilkår for nyhetsbrev

Forsiden akkurat nå

Les også