FinansWatch

Signicat vil bli ledende i Europa

Etter flere år med kraftig vekst vil Signicat fortsette å ta markeder ute i Europa. I tillegg tror selskapet de skal begynne å se positive bunnlinjer fremover.

Daglig leder Asger Hattel i Signicat. | Foto: Signicat PR

I et intervju med Finansfokus forteller Signicat at de prioriterer vekst og vil fortsette å investere tungt, men at de regner med rundt 50 millioner kroner i pluss i år. Det vil være opp fra minus 25 millioner kroner fra i fjor. Daglig leder Asger Hattel i Signicat regner med at selskapet vil nå en milliard i omsetning i 2023.

Signicat leverer elektronisk identifikasjon, autentisering og elektronisk signatur, og Hattel forklarer at det er forskjellige måter å håndtere finansiell onboarding på i de europeiske landene, noe deres kunder da trenger hjelp med.

I løpet av det siste året har det norske fintech-selskapet kjøpt opp tre aktører i tre forskjellige land. Norske Encap Security, spanske Electronic IDentification (eID) og litauiske Dokobit, den største leverandøren av elektroniske signeringsløsninger i det baltiske og islandske markedet.

– Vi jobber strukturert med oppkjøp og er hele tiden i dialog med en til to aktører i Europa, og kan godt tenke oss å kjøpe en eller to aktører til det neste året, sier Hattel, til Finansfokus.

I dag har Signicat 420 ansatte over Europa, med 140 av disse i Norge.

– Vi bygger en norsk gigant innen vårt felt med produkt og markedsløsninger som dekker 200 markeder i verden, sier Hattel.

Norske Simplifai leverer teknologi-løsning til nederlandske forsikringsselskap

BI-forsker om fintech-gründere: – Selskapene må forstå forretningsmodellen sin

Rapport: Norske fintech-selskap sliter med å vokse 

Mer fra FinansWatch

Aprila bank: – Beste kvartalet noensinne

Etter hvert som samfunnet åpner opp igjen ser Aprila bank en stor økning i både utlån og antall etterspørsler. Og de ser ikke for seg at det stopper med det første.

Les også

Trial banner

Siste nytt

Siste nytt fra EiendomsWatch

Stillinger

Se flere stillinger

Se flere stillinger