Signicat vil bli ledende i Europa

Etter flere år med kraftig vekst vil Signicat fortsette å ta markeder ute i Europa. I tillegg tror selskapet de skal begynne å se positive bunnlinjer fremover.
Daglig leder Asger Hattel i Signicat. | Foto: Signicat PR
Daglig leder Asger Hattel i Signicat. | Foto: Signicat PR

I et intervju med Finansfokus forteller Signicat at de prioriterer vekst og vil fortsette å investere tungt, men at de regner med rundt 50 millioner kroner i pluss i år. Det vil være opp fra minus 25 millioner kroner fra i fjor. Daglig leder Asger Hattel i Signicat regner med at selskapet vil nå en milliard i omsetning i 2023.

Signicat leverer elektronisk identifikasjon, autentisering og elektronisk signatur, og Hattel forklarer at det er forskjellige måter å håndtere finansiell onboarding på i de europeiske landene, noe deres kunder da trenger hjelp med.

I løpet av det siste året har det norske fintech-selskapet kjøpt opp tre aktører i tre forskjellige land. Norske Encap Security, spanske Electronic IDentification (eID) og litauiske Dokobit, den største leverandøren av elektroniske signeringsløsninger i det baltiske og islandske markedet.

– Vi jobber strukturert med oppkjøp og er hele tiden i dialog med en til to aktører i Europa, og kan godt tenke oss å kjøpe en eller to aktører til det neste året, sier Hattel, til Finansfokus.

I dag har Signicat 420 ansatte over Europa, med 140 av disse i Norge.

– Vi bygger en norsk gigant innen vårt felt med produkt og markedsløsninger som dekker 200 markeder i verden, sier Hattel.

Norske Simplifai leverer teknologi-løsning til nederlandske forsikringsselskap

BI-forsker om fintech-gründere: – Selskapene må forstå forretningsmodellen sin

Rapport: Norske fintech-selskap sliter med å vokse 

Del artikkel

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vær i forkant av utviklingen. Få informasjon om det siste fra bransjen med vårt nyhetsbrev.

Vilkår for nyhetsbrev

Forsiden akkurat nå

Les også

MEST AV DE NORSKE: Styreleder i DNB, Olaug Svarva hadde en samlet godtgjørelse på nærmere 1,2 millioner kroner i 2023. | Foto: Stig B. Fiksdal, DNB

Så mye tjener bankenes styreledere

For abonnenter