Norske Simplifai leverer teknologi-løsning til nederlandske forsikringsselskap

Det norske selskapet Simplifai inngår en avtale med forsikringsskadeaktøren Van Ameyde Groups operasjoner i Nederland og i Europa.
Administrerende direktør Bård Myrstad i Simplifai. | Foto: Simplifai
Administrerende direktør Bård Myrstad i Simplifai. | Foto: Simplifai

Simplifai inngått en avtale med det nederlandske forsikringsselskapet Van Ameyde Group, det melder Elop i en pressemelding. Elop er et norsk teknologiselskap som eier Simplifai.

Van Ameyde Group håndterer skadebehandling for mer enn 1000 bedriftskunder i det globale forsikrings- og risikostyringsmarkedet. Selskapet håndterer mer enn 1 million skader og hendelser årlig.

Simplifai skal levere sin AI-drevne Digital Medarbeider-teknologi for å automatisere mottak og behandling av forsikringskrav, for dermed å redusere tiden ansatte bruker på manuell dokumenthåndtering. For Simplifai er kontrakten med Van Ameyde Group viktig.

– Van Ameyde er en stor kunde som onboarder våre digitale medarbeidere og tar i bruk både våre Documentbot- og Emailbot-løsninger. Vellykket anvendelse av disse løsningene vil åpne mange muligheter innen bank- og forsikringssektoren i hele Europa, hvor automatisert håndtering av e-post og andre dokumenter behøves, sier leder av Simplifai, Bård Myrstad, i pressemeldingen.

Forsikringsbransjen blir testarena for digitale advokater med kunstig intelligens

Drangedal Sparebank henter inn 68,9 millioner kroner

Sogn sparebank setter opp renten 

Del artikkel

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vær i forkant av utviklingen. Få informasjon om det siste fra bransjen med vårt nyhetsbrev.

Vilkår for nyhetsbrev

Forsiden akkurat nå

Les også