FinansWatch

Norske Simplifai leverer teknologi-løsning til nederlandske forsikringsselskap

Det norske selskapet Simplifai inngår en avtale med forsikringsskadeaktøren Van Ameyde Groups operasjoner i Nederland og i Europa.

Administrerende direktør Bård Myrstad i Simplifai. | Foto: Simplifai

Simplifai inngått en avtale med det nederlandske forsikringsselskapet Van Ameyde Group, det melder Elop i en pressemelding. Elop er et norsk teknologiselskap som eier Simplifai.

Van Ameyde Group håndterer skadebehandling for mer enn 1000 bedriftskunder i det globale forsikrings- og risikostyringsmarkedet. Selskapet håndterer mer enn 1 million skader og hendelser årlig.

Simplifai skal levere sin AI-drevne Digital Medarbeider-teknologi for å automatisere mottak og behandling av forsikringskrav, for dermed å redusere tiden ansatte bruker på manuell dokumenthåndtering. For Simplifai er kontrakten med Van Ameyde Group viktig.

– Van Ameyde er en stor kunde som onboarder våre digitale medarbeidere og tar i bruk både våre Documentbot- og Emailbot-løsninger. Vellykket anvendelse av disse løsningene vil åpne mange muligheter innen bank- og forsikringssektoren i hele Europa, hvor automatisert håndtering av e-post og andre dokumenter behøves, sier leder av Simplifai, Bård Myrstad, i pressemeldingen.

Forsikringsbransjen blir testarena for digitale advokater med kunstig intelligens

Drangedal Sparebank henter inn 68,9 millioner kroner

Sogn sparebank setter opp renten 

Mer fra FinansWatch

Skal rekruttere unge talenter til finansbransjen

– Vi ønsker å være den naturlige samarbeidspartneren når selskaper i finanssektoren skal se etter sitt neste talent. Det er attraktivt med et selskap som spesialiserer seg på «talent search» innenfor finanssektoren, ikke bare «den eldre garde», sier fersk leder Fanny Harg i Finanstalenter AS.

Les også

Siste nytt

Stillinger

Se flere stillinger

Se flere stillinger

Siste nytt fra EiendomsWatch

Siste nytt fra AdvokatWatch