FinansWatch

Huddlestock tapte 12,4 millioner på driften

Fintech-selskapet Huddlestock fikk et resulatat etter skatt på minus 12,4 millioner kroner i fjor. Nå i april forventer de å begynne å tjene penger.

Gründer og styremedlem Murshid Ali (t.v.) og konsernsjef John Egil Skajem i Huddlestock. | Foto: Huddlestock

Huddlestock melder om et resultat etter skatt på minus 12,4 millioner kroner i 2020, sammenlignet med et underskudd på 8,7 millioner kroner i samme periode i 2019.

Huddlestock hadde i 2020 sine første inntekter på beskjedne 225.000 kroner, noe som skyldes at selskapet var i en pre-lansering fase.

Driftsresultatet viste et tap på 8,5 millioner kroner, som følge av investeringer i programvareutvikling og engangskostnader knyttet til børsintroduksjonen på Euronext Growth. Til sammenligning hadde selskapet et negativt driftsresultat på 5,7 millioner kroner i 2019.

– 2020 var et spennende år for selskapet, og vi er nå godt posisjonert for å øke vår tilstedeværelse ytterligere. Vi utvidet kundelisten vår kontinuerlig, og vi er glade for å se responsen vi mottar. Kjerneteknologien vår er fullført og de tunge investeringene i teknologi skal være ferdig. Den vellykkede noteringen på Euronext Growth har gitt oss med en sterk plattform for sterk vekst de kommende årene, sier administrerende direktør John Skajem.

På grunn av covid-19 ble flere av aktivitetene som var planlagt i 2020 utsatt til 2021. Selskapet forventer nå å starte kommersiell aktivitet med flere kunder i april. Da vil de begynne å motta tilbakevendende inntekter fra operasjoner.

Huddlestocks plattform lansert – nå kan kundene ta den i bruk

Kredd har utviklet en ny refinansieringsplattform 

Fixrate inngår avtale med Schibsted for 19,5 millioner kroner

Ny godkjenning for IDEX: – Samarbeidet vårt med TMC vil gjøre kortet tilgjengelig for et bredt spekter av kortutstedere 

Mer fra FinansWatch

Les også

Relaterte

Siste nytt

Siste nytt fra EiendomsWatch

Siste nytt fra AdvokatWatch