Fixrate inngår avtale med Schibsted for 19,5 millioner kroner

Fixrate, som lager løsninger for megling og håndtering av bankinnskudd, vil med Schibsted i ryggen gå for etablering i nye markeder.
Brynjar Ellingsen er hovedgründeren i Fixrate, fintech-selskapet fra Steinkjer som nå sikrer seg videre vekst. | Foto: Pressefoto
Brynjar Ellingsen er hovedgründeren i Fixrate, fintech-selskapet fra Steinkjer som nå sikrer seg videre vekst. | Foto: Pressefoto

Fixrate ble startet i 2016 av Brynjar Ellingsen som hovedgründer. Han og teamet i Fixrate har etablert en markedsplass som gjør det enkelt for både banker og bedrifter å håndtere bankinnskudd.

– Svært mange bedrifter har lave innskuddsrenter hos storbankene. Ved å bruke vår plattform kan bedriftene finne knalltilbud på innskuddsrente fra over femti banker, og prosessen for å opprette én eller flere kontoer hos bankene er enkel, forteller Ellingsen i en pressemelding.

Fixrate viser også kundene en samlet oversikt over innskuddene.

– For bankene er tjenesten å anse som en ny kanal for finansiering, en svært effektiv kilde til nye kunder og nye innskudd. Fra første dag har vi hatt en visjon om å lage en friksjonsfri markedsplass for bankinnskudd. Nå har vi flere milliarder bevis på at at det er behov for vårt konsept. Vi gleder oss til å styrke veksten og ta tjenesten videre sammen med Schibsted, sier Ellingsen og fortsetter:

– Schibsted har en svært sterk portefølje av fintech-virksomheter og har bred internasjonal erfaring. De har også betydelig erfaring med å utvikle markedsplasser. Vi har blitt kjent med dem over lang tid og ser fram til å jobbe sammen med Schibsted for å realisere våre ambisjoner, sier Ellingsen. 

I dag er det 55 banker og omlag 200 bedrifter som bruker tjenesten til Fixrate. Siden starten har selskapet formidlet flere milliarder kroner til bankene, og beløpene øker fra måned til måned.

Fixrate har hovedkvarter i Steinkjer, utviklingskontor i Trondheim og salgskontor i Oslo. De har kunder i hele Norge og er nå klar for å gå ut av landet.

– Fixrate er et av Norges aller mest spennende fintech-selskaper og vi er svært fornøyde med å investere i Brynjar og hans team, sier Christian Horn Hanssen, investeringsansvarlig i Schibsted Growth.  

Kredd har utviklet en ny refinansieringsplattform 

Huddlestocks plattform lansert – nå kan kundene ta den i bruk

Nytt rekordår for digital regningsbetaling 

Del artikkel

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vær i forkant av utviklingen. Få informasjon om det siste fra bransjen med vårt nyhetsbrev.

Vilkår for nyhetsbrev

Forsiden akkurat nå

Les også

FORTSATT MED: Øyvind Thomassen er fortsatt med som leder i Sbanken etter DNB-fusjon | Foto: Sbanken

Dette gjør Sbanken-sjefene i dag

For abonnenter