FinansWatch

Huddlestocks plattform lansert – nå kan kundene ta den i bruk

Plattformen heter «Huddlestock Apex asset management solution» og er nå på lufta. – Vi har vært veldig spente på å lansere teknologiløsningen vår. Nå blir neste oppgave å hjelpe kunder ta i bruk plattformen, sier administrerende direktør i Huddlestock Fintech, John E. Skajem.

Administrerende direktør John E. Skajem i Huddlestock. | Foto: Huddlestock

Plattformen heter «Huddlestock Apex asset management solution» og er nå lansert, står det i en børsmelding.

– Vi har vært veldig spente på å lansere teknologiløsningen vår. Nå blir neste oppgave å hjelpe kunder ta i bruk plattformen, sier administrerende direktør i Huddlestock Fintech, John E. Skajem.

I et intervju med FinansWatch i desember uttalte Skajem at det var en spennende tid for virksomheten.

Dette er en meget spennende tid for oss i Huddlestock. Fase 1 er at de uavhengige kapitalforvaltningsselskapene i Tyskland kan melde seg på hos Huddlestock for å benytte seg av Qinfen plattformen til BNP Paribas, sier konsernsjef i Huddlestock, John E. Skajem til FinansWatch.

Huddlestock er et norskbasert teknologiselskap som har sitt utspring fra universitetsmiljøet i Stavanger, og har utviklet en egen teknologi innenfor wealth tech, hvor deres plattform setter søkelys på å digitalisere alle arbeidsprosessene for depotbanker, kapitalforvaltere og sluttkundene.

Finans Norge etterlyser bedre oppfølging av handlingsplanen for bærekraftig finans  

Huddlestock har mål om å bli som Paypal, og fra neste sommer skal de tjene penger  

Mer fra FinansWatch

Les også

Relaterte

Siste Nytt