FinansWatch

Huddlestock-sjefen: En viktig bransjevalidering av teknologien vår

Huddlestock har satset knallhardt mot den tyske finanssektoren, hvor avtalen med BNP Paribas har vært den store rosinen i pølsa. Etter koronaforisnkelser går de endelig live med markedsplattformen i januar. Det er en stor milepæl for Huddlestock å få dette på plass og dermed komme i gang med kommersiell bruk av teknologien vår, sier konsernsjef John E. Skajem til FinansWatch.

Konsernsjef John E. Skajem sier inntektene skal brukes til forretningsutvikling og investeringer i egen teknologi. Foto: Huddlestock

Før jul landet det norske fintechselskapet Huddlestock en ny bankavtale med den tyske investeringsbanken Baader Bank. Etter koronaforsinkelser er også selskapet endelig klar til å gå live med første fase av markedsplattformen Qinfen 14. januar over nyttår.

Dette er en meget spennende tid for oss i Huddlestock. Fase 1 er at de uavhengige kapitalforvaltningsselskapene i Tyskland kan signere opp med Huddlestock for å benytte seg av Qinfen plattformen til BNP Paribas, sier konsernsjef i Huddlestock, John E. Skajem til FinansWatch.

Les denne artikkelen gratis

Registrer deg med e-post.
Ingen kredittkort nødvendig.

Få ubegrenset tilgang til FinansWatch for 1360 kr per kvartal.

Abonnér her

Få ubegrenset tilgang for deg og dine kolleger.

Start en gratis prøveperiode for bedriften i dag

Relaterte

finanswatch no desktop trial banner.jpg

Siste Nytt

Stillinger

Se flere

Se flere