Huddlestock lander ny bankavtale i Tyskland

Fintechselskapet går sammen med Baader Bank for å tilby bankens inveteringskunder å handle aksjer uten kurtasje.
Gründer og styremedlem Murshid Ali (t.v.) og konsernsjef John Egil Skajem i Huddlestock. | Foto: Huddlestock
Gründer og styremedlem Murshid Ali (t.v.) og konsernsjef John Egil Skajem i Huddlestock. | Foto: Huddlestock

Huddlestock har ifølge en oppdatering inngått nok enda ny avtale i Tyskland, og er den andre avtalen for selskapet på få uker.

Gjennom datterselskapet Huddlestock Systems GmbH har fintechselskapet inngått et samarbeid med den tyske investeringsbanken Baader Bank. Gjennom partnerskapet vil Huddlestock tilby bankens inveteringskunder å handle aksjer uten kurtasje i over 20.000 av de mest populære finansielle instrumentene.

Konsernsjef i Huddlestock, John Skajem, er veldig glad for samarbeidet og mener partnerskapet bidrar til å sette selskapet ytterligere på kartet av meglerlisten i Tyskland.

– Dagens kunngjøring er nok et spennende skritt for Huddlestock. Dette er den andre signeringen på bare noen få uker for selskapet, og vi setter pris på oppmerksomheten vi får fra markedet. Dette er et vitnesbyrd for vårt folk og teknologi, sier Skajem i en melding.

Styreleder i Baader Bank, Nico Baader, sier at han er imponert over teknologiløsningene til Huddlestock og at de kompletterer banken godt for å bli en best mulig handelsopplevelse i et digitalisert marked.

Del artikkel

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vær i forkant av utviklingen. Få informasjon om det siste fra bransjen med vårt nyhetsbrev.

Vilkår for nyhetsbrev

Forsiden akkurat nå

Les også