FinansWatch

Pandemiløft for innloggingstjenste

Helsemyndighetenes anbefalinger om at skjenkesteder må ha et system for registrering av gjester har gitt et økt interesse for Vipps Logg inn. 

Foto: Vipps

– Vipps ble tatt i bruk for fysisk registrering av gjester så sent som i starten av september. Det har vært spesielt populært blant idrettslag og restauranter, som nå slipper papir, penn, manuell registrering, hundenavn og feil telefonnummer. Mellom fem og femten tusen Vippsere bruker nå tjenesten til enkel og riktig besøksregistrering hver dag, sier Vegar Heir i Vipps i en pressemelding.

I følge Vipps har det totale antallet innlogginger med tjenesten økt fra 90.000 til 360.000 bare i løpet av oktober.

Siden den som skal registrere seg allerede er identifisert med BankID i Vipps eliminerer løsningen alle tilfeller av at folk oppgir feilaktig informasjon om seg selv.

– Nå trenger gjestene bare å scanne en QR-kode for å komme til løsningen for besøksregistreringen og logge inn med Vipps der, så er de registrert. Det er kun klikking – ingen tasting. Det gjør det enklere å registrere riktig informasjon enn falsk, sier Heir.

Beste kvartal noensinne for norsk folkefinansiering

Strise skal gi Folkeinvest bedre kunnskap om kundene

Kjos-familien vil starte nordisk kryptobank 

Mer fra FinansWatch

Danske Bank anket bedrageri-dom

Danske Bank i Norge ble i februar idømt å betale over 30 millioner kroner til et energiselskap etter at selskapet ble utsatt for direktørsvindel.

Les også

Relaterte

Siste nytt

Stillinger

Se flere stillinger

Se flere stillinger

Siste nytt fra EiendomsWatch

Siste nytt fra AdvokatWatch