DNB med 144 påmeldte lag til Holmenkollstafetten

DNB stiller med over 2.100 deltagere til årets utgave av Holmenkollstaffeten.
PÅ STARTSTREKEN: I fjor stilte DNB med 125 lag på Holmenkollstafetten. I året løper enda flere DNB-ansatte i stafetten. | Foto: DNB
PÅ STARTSTREKEN: I fjor stilte DNB med 125 lag på Holmenkollstafetten. I året løper enda flere DNB-ansatte i stafetten. | Foto: DNB

Lørdag fylles Oslos gater med over 70.000 deltagere i Holmenkollstafetten. I årets stafett er finansbransjen med flere hundre lag, mange av dem fra DNB.

Norges største bank stiller nemlig med 144 lag på startstreken.

– Vi har stolte tradisjoner for deltakelse, men i år sprenger vi faktisk alle rekorder for påmelding, med 144 lag. I 2022 hadde vi 85 påmeldte lag, så vi har hatt en økning på nesten 70 prosent på bare to år. Det er jo en solid utvikling å rapportere om, og vi håper naturligvis at veksten fortsetter, sier kommunikasjonsrådgiver Julia Stelzer Norberg i DNB.

Hun forteller at banken har et «stort og svært engasjert» bedriftsidrettslag som gjennomfører en rekke aktiviteter gjennom hele året. 

– I morgen er over 2.100 DNB-ere som drar på seg løpeskoene, mange er rutinerte deltakere og andre skal kjenne på stafettnervene for første gang. Vi har flere kombinerte lag med kollegaer fra Sbanken og DNB, og deltakere fra alle landsdeler, både nord, sør, vest og øst, fortsetter Stelzer Norberg.

Etter løpet samles de DNB-ansatte for en felles «after-run».

– Der starte nok også planleggingen til neste års stafett ganske sikkert umiddelbart, sier Stelzer Norberg.

Del artikkel

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vær i forkant av utviklingen. Få informasjon om det siste fra bransjen med vårt nyhetsbrev.

Vilkår for nyhetsbrev

Forsiden akkurat nå

Les også