Går inn i toppstilling i Sparebank 1 Hallingdal Valdres

Stian Rygg feirer 20-års jubileum i banken, og inntrer sitt tredje tiår med ny stilling som sjef for bedriftsmarkedet. 

Det er Stian Rygg som skal lede bedriftsmarkedet fremover i Sparebank 1 Hallingdal-Valdres. En oppgave han ser frem til å ta fatt på.

– I min nye stilling kan jeg vie all min tid til næringssatsinga vår. Det overordnede ansvaret for bedriftsmarkedet blir mitt, og det er en utfordring jeg virkelig ser frem til å ta fatt på, sier Rygg i en pressemelding. 

Banken hadde i 2023 en enorm utlånsvekst, og meldte i fjerde kvartal 2023 om en utlånsvekst på hele 21,5 prosent. Behovet for den nye lederstillinen oppsto på grunn av den økt aktiviteten i banken og en betydelig vekst i kundebasen. Banken har et spesielt ønske om å styrke fokuset på næringskunder ytterligere. 

– Jeg brenner særlig for utvikling av små og mellomstore bedrifter i Hallingdal og Valdres. Det å drive næring ligger mitt hjerte nær, sier den nye lederen. 

Rygg har de siste årene jobbet vært leder for risikostyring og compliance i konsernet. Med to mastergrader fra Norges Handelshøyskole, og to tiår med erfaring fra konsernet i lomma er han klar for å ta fatt på jobben. 

Del artikkel

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vær i forkant av utviklingen. Få informasjon om det siste fra bransjen med vårt nyhetsbrev.

Vilkår for nyhetsbrev

Forsiden akkurat nå