Bank-meglerhus bak Finn.no-utfordrer

Hjem.no har flere store eiere, men de vil ikke si noe om de vil slutte å bruke Norges største markedsplass. 
HJEM:NO: Et bredt utvalg av lederne fra de forskjellige meglerhusene. | Foto: Hjem.no
HJEM:NO: Et bredt utvalg av lederne fra de forskjellige meglerhusene. | Foto: Hjem.no

Flere eiendomsmeglerhus har nå lansert en ny nettside, hvor de ønsker å ta opp konkurransen med Finn.no. Den nye siden skal hete Hjem.no, og to av meglerhusene som nå viser seg å være på eiersiden, er både Eiendomsmegler Vest (Sparebanken Vest) og Sørmegleren (Sparebanken Sør). 

Den nye administrerende direktøren i Eiendomsmegler Vest, Fredrik Giske-Nesslin, tror at det er et sunnhetstegn i markedet at det kommer en konkurrent på banen. 

– Dette vil øke konkurransen i markedet og tvinge frem bedre løsninger og lavere priser, som vil komme forbrukerne til gode, sier Giske-Nesslin til BA.

På spørsmål om de vil slutte å bruke Finn.no ønsker han ikke å svare på. 

– Vi står samlet om plattformen, men kan ikke svare på spørsmålet av konkurransemessige hensyn. Det vil nok bli regionale forskjeller i bruken ut fra markedsområde.

Leder i Finn eiendom, Jørgen Hellestveit, sier han ser på stuntet som noe positivt. 

– I Finn ønsker vi alltid ny innovasjon velkommen, og ser på det som positivt at noen utvalgte meglerkjeder har etablert en konkurrerende aktør til Finn eiendom. Når det gjelder priser, så mener jeg at FINN eiendom allerede har lave priser med tanke på effekten og verdien vi leverer, sier Hellestveit til avisen.


Del artikkel

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vær i forkant av utviklingen. Få informasjon om det siste fra bransjen med vårt nyhetsbrev.

Vilkår for nyhetsbrev

Forsiden akkurat nå

Les også