Ny banksjef hos Sparebank 1 Gudbrandsdal

Line Dahl Slapgard (41) har tidligere jobbet som compliance-ansvarlig i banken.
NY BANKSJEF: Line Dahl Slapgard er ny banksjef hos Sparebank 1 Gudbrandsdal. | Foto: Sparebank 1 Gudbrandsdal
NY BANKSJEF: Line Dahl Slapgard er ny banksjef hos Sparebank 1 Gudbrandsdal. | Foto: Sparebank 1 Gudbrandsdal

SpareBank 1 Gudbrandsdal har ansatt Line Dahl Slapgard (41) som ny Banksjef Forretningsstøtte, og hun blir dermed en del av bankens ledergruppe. 

Banken skriver i en pressemelding at hun de siste fem årene har arbeidet som compliance-ansvarlig i banken, og at ansettelsen skjer som følge av en omorganisering hvor dagens leder går over i ny stilling, etter eget ønske.

– Banken har gjennom flere år vært i god utvikling, hvor det tas stadig nye markedsandeler. Vi er en bank som vokser, noe som også gjør det mer krevende på innsiden, særlig knyttet til støttefunksjoner. For å ta det neste steget har vi jobbet med organisasjonsutvikling og sammensetning av en ny ledergruppe. Line blir en viktig del av denne, sier administrerende banksjef Per Ivar Kleiven.

Han viser til hennes brede kompetanse på bank, og jobben hun har gjort som compliance-ansvarlig, og peker særlig på hennes kunnskap om regulatoriske forhold. 

– Jeg gleder meg veldig til å gå inn i denne stillingen. Jeg kjenner banken og dens behov godt, og ser fram imot å kunne bidra til at de ulike avdelingene i Forretningsstøtte fortsetter å være gode støttefunksjoner for bankens ulike miljøer, sier Line Dahl Slapgard. 

De skriver at det er ikke endelig avklart når hun går inn i stillingen, men at det trolig er rett over sommeren.

Del artikkel

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vær i forkant av utviklingen. Få informasjon om det siste fra bransjen med vårt nyhetsbrev.

Vilkår for nyhetsbrev

Forsiden akkurat nå

Les også