Romerike Sparebank mottar pris

Ahlin Novateur utdeler omdømmepris til banken for deres lokale engasjement.
FORNØYD: Komunikasjonsansvarlig i Romerike Sparebank, Lillian Ussberg, forteller at de internt er stolte over prestasjonen. | Foto: Benjamin A. Ward
FORNØYD: Komunikasjonsansvarlig i Romerike Sparebank, Lillian Ussberg, forteller at de internt er stolte over prestasjonen. | Foto: Benjamin A. Ward

Juryen legger vekt på at de vil gi Romerike Sparebank anerkjennelse spesielt nå etter banken ble hovedsponsor for Lillestrøm Sportsklubb. Kommunikasjonsansvarlig, Lillian Ussberg, forteller FinansWatch at de er godt i gang med samarbeidet. 

– Gjennom sponsoravtalen får vi tettere kontakt med lokale næringer og bedrifter, og dette er veldig viktig for oss. Vi ønsker å være en katalysator for lokalt næringsliv. 

Ahlin Novateur deler ut omdømmepris hvert kvartal til bedrifter eller personer som har gjort en innsats for lokalt næringsliv i Lillestrøm. De legger vekt på at vinneren skal ha skapt positiv oppmerksomhet, både for seg selv og for regionen. 

Kommunikasjonsansvarlig ser lyst på tiden fremover for banken.

– Å få omdømmeprisen er en god tilbakemelding på at folk setter pris på det vi gjør. Vi vil fortsette å holde trykket oppe og skape verdier for alle som bor og jobber på Romerike, sier Ussberg. 

Del artikkel

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vær i forkant av utviklingen. Få informasjon om det siste fra bransjen med vårt nyhetsbrev.

Vilkår for nyhetsbrev

Forsiden akkurat nå

Les også