Historisk høy bonusutbetaling for DNB-ansatte

Konsernets hovedtillitsvalgt jubler etter det hun sier er den høyeste felles bonusutbetalingen noen sinne. 
BONUS: DNB betaler ifølge konsernets hovedtillitsvalgt ut den høyeste felles bonusutbetalingen noen sinne. | Foto: Terje Pedersen / NTB
BONUS: DNB betaler ifølge konsernets hovedtillitsvalgt ut den høyeste felles bonusutbetalingen noen sinne. | Foto: Terje Pedersen / NTB

2023 har vært et godt år for norske banker. Nå skriver Finansfokus at de gode resultatene har ført til hyggelige bonuser for mange bank-ansatte rundt om i landet. 

I DNB kan mange ansatte glede seg over en historisk høy bonusutbetaling. 

– Dette er et meget godt resultat som alle ansatte i vårt konsern har bidratt til. Selv om vi ikke oppnådde høyeste måloppnåelse og en utbetaling på 37 500 kroner, så må vi være svært godt fornøyde med 33 000 kroner i konsernbonus. Vi tillitsvalgte er veldig glade for at våre medlemmer anerkjennes på denne måten. Dette er den høyeste felles bonusutbetalingen noen gang, sier konsernhovedtillitsvalgt i DNB, Lillian Hattrem, til Finansfokus. 

Nettstedet forklarer at 6000 DNB-ansatte er omfattet av konsernbonusen, mens resten av de ansatte er omfattet av andre forskjellige bonusordninger. 

Del artikkel

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vær i forkant av utviklingen. Få informasjon om det siste fra bransjen med vårt nyhetsbrev.

Vilkår for nyhetsbrev

Forsiden akkurat nå

Les også