Sbankens omdømme stuper etter oppkjøpet

Den en gang så populære banken har nå kun tre andre banker under seg på omdømmelisten til Bytt.no.
DÅRLIGERE OMDØMME: Ifølge Bytt.no har Sbankens omdømme rast kraftig etter sammenslåingen med DNB. | Foto: Sebastian Holsen
DÅRLIGERE OMDØMME: Ifølge Bytt.no har Sbankens omdømme rast kraftig etter sammenslåingen med DNB. | Foto: Sebastian Holsen

Ifølge Bytt.no er Sbanken rangert som nummer 115 av 118 på lista over bankkundenes omtale og erfaringer. Det er et betydelig fall etter oppkjøpet og sammenslåingen med DNB, forteller daglig leder i Bytt.no, Daniel August Fritzmann, til E24.

– Sbanken var en tidligere kundefavoritt med svært positive kundeerfaringer, men etter oppkjøpet fra DNB har det kommet hundrevis av negative brukeromtaler, sier Fritzmann til avisen.

Sbanken har en snittscore på 1,9 av 5 stjerner på nettstedet, og det er 930 vertifiserte anmeldere som står bak denne scoren.

Forrige uke fortalte Sbanken at de legger ned nettbanken, og at alt skal foregå i deres mobil-app. Samtidig fikk kundene i konseptet beskjed om at den nye appen ville ha mangler når den blir lansert 27. mars.

– Alle har naturligvis sin fulle rett til å mene det de vil, og nå ser vi mange reaksjoner på endringer som er varslet fremover i tid. Dessverre er det også en del feil og misforståelser som sprer seg, sier kommunikasjonsrådgiver i DNB og Sbanken-konseptet, Julia C. Stelzer Pettersen, til E24.

Del artikkel

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vær i forkant av utviklingen. Få informasjon om det siste fra bransjen med vårt nyhetsbrev.

Vilkår for nyhetsbrev

Forsiden akkurat nå

Les også