Sparebanken Møre ansetter ny banksjef i Ålesund

Joachim Flataker tok fra nyttår over rollen som banksjef i Ålesund sentrum etter Merete Wiig, som har pensjonert seg.
TAR OVER: Joachim Flataker erstatter Merete Wiig som banksjef ved Sparebanken Møres avdeling i Ålesund. | Foto: Tony Hall
TAR OVER: Joachim Flataker erstatter Merete Wiig som banksjef ved Sparebanken Møres avdeling i Ålesund. | Foto: Tony Hall

Den nye banksjefen, Joachim Flataker, som skal lede avdelingen har nesten 20 års erfaring innen bank og finans. Blant annet som rådgiver og banksjef i Sparebanken Møre, i tillegg har han jobbet i Nordea, skriver Sparebanken Møre i en pressemelding. 

Han skal lede avdelingen i Ålesund sentrum, som i dag har 12 lokale rådgivere. Flataker som tidligere har arbeidet i avdelingen, kjenner kontoret godt. 

– Engasjementet til lokalsamfunnet er tuftet på nærhet til de som bor her, og vårt mål om å være en drivende kraft i utviklingen av det samfunnet vi er en del av. Jeg gleder meg til å videreføre dette arbeidet, sier han. 

Den nye banksjefen har et overordnet mål: Å skape gode resultater for kundene, banken og samfunnet. En av hans første oppgaver vil være å rekruttere enda en medarbeider til avdelingen. 

– Vi har en god miks av både erfarne og nye rådgivere, og de er en dyktig gjeng som jeg gleder meg til å skape resultater sammen med. Jeg er klar og motivert for å lede gjengen i Ålesund sentrum, sammen skal vi skape gode kundeopplevelser og resultater for banken, og for lokalsamfunnet rundt oss, sier Flataker. 

Del artikkel

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vær i forkant av utviklingen. Få informasjon om det siste fra bransjen med vårt nyhetsbrev.

Vilkår for nyhetsbrev

Forsiden akkurat nå

Les også