KLP Banken justerer renten

Beste renten for deres medlemmer ligger på 5,3 prosent. 
JUSTERER: Jorunn Ygre Storjohann sier at KLP Banken justerer renten | Foto: KLP Banken
JUSTERER: Jorunn Ygre Storjohann sier at KLP Banken justerer renten | Foto: KLP Banken

Direktør for personmarkedet i KLP Banken, Jorunn Ygre Storjohann, sier i en pressemelding at banken har valgt å justere rentene sine. Både på innskudds- og utlånsrenten, ifølge NTB

– Med hyppige rentejusteringer og ulike endringstidspunkter hos bankene, er det ikke lett å orientere seg i markedet. Sjekk derfor både hvilken rente som gjelder i dag, og hva den eventuelt vil bli i fremtiden dersom det er varslet en endring, sier hun. 

KLP Banken forteller at de har helt åpen prisliste. Det betyr at du enkelt kan se hva renten er til enhver tid, og du vil alltid få den renten som gjelder – helt uten å måtte følge med og prute. 

Den laveste renten deres på utlån vil være på 5,3 prosent, som er for de unge som ønsker førstehjemslån. Beste rente for innskudd er på 4,55 prosent. 

– Selv om folk flest klarer å håndtere en dyrere økonomisk hverdag, vet vi at noen har fått det ekstra tøft. For dem som opplever situasjonen spesielt vanskelig, er det viktig å ta kontakt med banken sin. Vi har dyktige fagfolk som kan hjelpe med å finne løsninger som passer best for deg og din situasjon, forklarer Storjohann.

Del artikkel

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vær i forkant av utviklingen. Få informasjon om det siste fra bransjen med vårt nyhetsbrev.

Vilkår for nyhetsbrev

Forsiden akkurat nå

Les også