Boligbanken henter ny administrerende direktør fra SEB

Liv Lanka Laskemoen er ansatt som nisjebankens nye administrerende direktør. 
Foto: BoligBanken
Foto: BoligBanken

Styret i Boligbanken melder at de har ansatt Liv Lanka Laskemoen som deres nye administrerende direktør. Hun kommer fra stillingen som Client Executive for institusjonelle kunder i Skandinaviske Enskilda Banken (SEB).

Boligbankens styreleder, Frode Ekeli, sier han er svært fornøyd med ansettelsen, og kan fortelle at Laskemoen har 23 års erfaring fra bank og finans og er utdannet økonom og jurist. 

Hun har de siste 15 årene har hun jobbet for SEB og hatt ulike roller i banken hvor hun blantannet har vært ansvarlig for bankens forretningsområder for stiftelser og bedriftskunder underlagt finansielt tilsyn, deriblant banker, pensjonskasser og forsikringsselskap. Hun besitter bred og inngående kunnskap med sin lange erfaring fra bank. 

Selv sier Laskemoen at hun gleder seg til å ta fatt på den nye jobben. 

– Boligbanken har bevist at deres forretningskonsept er enestående og har på rekordtid klart å etablere et godt fundament med et svært kompetent team, solid kundegrunnlag, god inntjening og soliditet. Bankens ambisjon er å være det primære valget for boligselskaper og boligbyggelag ved å tilby de mest fordelaktige løsningene og betingelsene. 

– Det mest spennende er bankens mulighet til å vokse videre og etablere seg som en utfordrer i dette markedssegmentet. Først og fremst er jeg veldig takknemlig for å få muligheten og gleder meg stort til å ta fatt på nye oppgaver. Mest av alt ser jeg frem til å få jobbe med et fantastisk team, utvikle oss videre og skape videre vekst, sier hun.

Del artikkel

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vær i forkant av utviklingen. Få informasjon om det siste fra bransjen med vårt nyhetsbrev.

Vilkår for nyhetsbrev

Forsiden akkurat nå

Les også