Lokal sparebank redder nyttårskonsert

Eidsberg Sparebank trår til for å redde nyttårskonserten på Mysen, etter Indre Østfold kommune besluttet å fjerne støtten.
Foto: Eidsberg Sparebank
Foto: Eidsberg Sparebank

– Vi vet mange liker nyttårskonserten godt, og vi ønsker at denne skal bestå, forteller administrerende banksjef, Glenn Haglund, til Smaalenenes Avis.

Da det kom frem at årets nyttårskonsert ble avlyst reagerte flere i lokalbefolkningen. Derfor tar nå Glenn Haglund og resten av styret i banken det fulle ansvaret for å arrangere nyttårsfesten til neste år.

– Dette blir en måte for oss å gi tilbake til lokalsamfunnet på, og vi ønsker det skal være en fast tradisjon. Vi har også grublet over om vi skal blande inn mer kjente artister i konsertene, i tillegg til at vi selvfølgelig ønsker å vise frem lokale band, artister og musikere, sier han.

Bidraget har også falt i god jord hos ordføreren i Indre Østfold, Svend Saxe Frøshaug (Sp), som mener et godt kulturtilbud er bra for lokalsamfunnet.

Kultur er for samfunnet som blodet er for kroppen, ytret Saxe Frøshaug, før han ga ros til de lokale sparebankene i Mysen for deres bidrag til kulturlivet. 

Del artikkel

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vær i forkant av utviklingen. Få informasjon om det siste fra bransjen med vårt nyhetsbrev.

Vilkår for nyhetsbrev

Forsiden akkurat nå

Les også