Kredinor-topp går på dagen

Styret har bedt Kredinor-sjef, Klaus-Anders Nysteen, om å forlate stillingen. 
GÅR PÅ DAGEN: Klaus-Anders Nysteen har blitt bedt om å forlate sin stillings som administrerende direktør i Kredinor. | Foto: Robert Eik
GÅR PÅ DAGEN: Klaus-Anders Nysteen har blitt bedt om å forlate sin stillings som administrerende direktør i Kredinor. | Foto: Robert Eik

Kredinor-styret har bedt administrerende direktør, Klaus-Anders Nysteen om å fratre fra sin stilling i selskapet. Det opplyser Kredinor i en børsmelding onsdag formiddag. 

Nysteen har godtatt beskjeden fra styret. Rolf Eek-Johansen tar fra onsdag over som midlertidig administrerende direktør i Kredinor, med støtte fra Lisa S. Legallais-Hansen. 

– Styret ønsker at Kredinor skal opprettholde og styrke sin posisjon som markedsledene innen gjeldsbetjening. Vi ønsker å sikre fortsatt vekst for selskapets kjernevirksomhet, som er inkasso, sier styreleder Sverre Gjessing i børsmeldingen. 

– Samtidig vil styret evaluere andre inntektssegmenter. Når Kredinor nå gjør dette skiftet, mener styret det er hensiktsmessig å finne en ny leder for å ta selskapet videre, fortsetter Gjessing. 

Selskapet vil også utnevne en midlertidig finansdirektør, ettersom Nysteen også var ansvarlig for denne delen av virksomheten. 

Del artikkel

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vær i forkant av utviklingen. Få informasjon om det siste fra bransjen med vårt nyhetsbrev.

Vilkår for nyhetsbrev

Forsiden akkurat nå

Les også