Nordea kåret til Norges beste på private banking

Utmerkelsen deles ut av magasinet Global Finance. 
VEKST: Leder for private banking i Nordea Norge, Marte Kopperstad forteller at avdelingen har hatt en vekst i antall nye kunder på 70 prosent det siste året.
VEKST: Leder for private banking i Nordea Norge, Marte Kopperstad forteller at avdelingen har hatt en vekst i antall nye kunder på 70 prosent det siste året.

Magasinet Global Finance har for niende gang kåret de bankene i verden som er best på private banking. I Norge var det Nordea som ble kåret til den beste banken på området av magasinet. 

– Vi har som mål å være best i Norge på Private Banking, og responsen vi får fra kundene er at vi lykkes. Denne prisen gir oss et stempel på at vi leverer en tjeneste og et tilbud som konkurrentene våre ikke klarer å matche, sier leder for private banking i Nordea Norge, Marte Kopperstad, i en pressemelding. 

Prisen er delt ut på bakgrunn av hvordan banken har prestert fra 1. juli 2022, til 30. juni 2023. 

– Vi har et mål om at alt vi gjør skal dreie seg om kundenes behov. Vi er en del av banken som skaper skreddersøm for ulike kunder, og vi ser at det settes pris på, sier Kopperstad.

Kopperstad forteller om en solid vekst i kundebasen. 

– Det siste året har vi hatt en vekst i antall nye kunder på over 70 prosent. Det er et resultat av en vanvittig innsats fra alle som jobber innen Private Banking, og en proaktiv og kundeorientert innstilling, sier Kopperstad.

Del artikkel

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vær i forkant av utviklingen. Få informasjon om det siste fra bransjen med vårt nyhetsbrev.

Vilkår for nyhetsbrev

Forsiden akkurat nå

Les også