Söderberg & Partners: Ett av seksten skadeforsikringsselskaper får grønt lys på alle punkter

Forsikringsaktørens egen analyse av forsikringsselskapenes bærekraftsarbeid er klar. 

Analysen som er utført av Söderberg & Partners, er i følge pressemeldingen resultatet av et omfattende arbeid der det underliggende bærekraftsarbeidet til våre forsikringsgivere er analysert. 

Og vinneren i år, med grønt lys i begge analyser - Storebrand. 

Leder for Innovasjon & Analyse i Söderberg & Partners Norge, Maja Heedman, sier at de i år har splittet analysen annerledes enn før. 

– Nytt i år er at vi har splittet analysen for skadeforsikringsselskapene på ulike produktområder, henholdsvis bedrifts-, motor- og transportforsikring. - Dette er en videreutvikling av analysen som skal gjøre resultatet mer rettferdig, da selskapene kan jobbe på ulike måter avhengig av produktområde, sier hun.

Heedman sier de ønsker å engasjere våre kunder i dialogen om bærekraft, og gi råd for å hjelpe dem å ta informerte beslutninger.

– Gjennom å forstå og evaluere hvordan våre forsikringsgivere integrerer bærekraft i sin virksomhet, kan vi tilby våre kunder pensjons- og forsikringsløsninger som ikke bare gir en økonomisk trygghet, men som også er ansvarlige og bærekraftige. 

Om årets vinner skriver de;

«I år er det samme selskap som vinner prisen for mest bærekraftig forsikring innen skade- og liv/pensjon. Selskapet prioriterer bærekraft høyt, noe som gjenspeiles i tydelige målsettinger og jevnlig oppfølging i skadebehandling og premiehåndtering. De er i tillegg aktivt engasjert i å spre kunnskap til kunder og bransjekolleger.

Videre er selskapet proaktive og transparente i sin bærekraftsintegrasjon når det kommer til forvaltning av kapital, og de har strukturerte prosesser for å påvirke porteføljeselskapene i en bærekraftig retning. Deres kompetanse og dedikerte bærekraftsressurser muliggjør jevnlig oppfølging av arbeidet».

Del artikkel

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vær i forkant av utviklingen. Få informasjon om det siste fra bransjen med vårt nyhetsbrev.

Vilkår for nyhetsbrev

Forsiden akkurat nå

Les også