Sparebank 1 SMN: Ny banksjef gjør comeback i Ørsta

Per Martin Vikene blir ny banksjef for Sparebank 1 SMN i Ørsta, den samme banken han var rådgiver i for 15 år siden. 
Per Martin Vikene blir ny banksjef for Sparebank 1 SMN i Ørsta.
Per Martin Vikene blir ny banksjef for Sparebank 1 SMN i Ørsta.

Banken er glad for at Vikene har takket ja til jobben som banksjef. Han tar da over etter Marius Søvik, som har startet i jobben som teamleder for Direktebanken i Volda. 

– I Per Martin får vi ikke bare en drivende dyktig og erfaren bankmann, men også en svært hyggelig kollega og god leder. Rådgiverne på ørstakontoret ble veldig glade for å høre hvem som skulle ta over som sjef, sier Andre Skotheim, banksjef personmarked i Sparebank 1 SMN, i en pressemelding. 

Den påtroppende banksjefen har også ledet kundesenteret i Volda, samt vært leder for kredittproduksjonen på privatmarkedet. De senere årene har han jobbet mye med datadrevet kundedialog, markedsføring og prosjektledelse, og har per i dag rollen som forretningsutvikler i avdelingen for marked og fellesfunksjoner, opplyser banken. 

Nå gleder Vikene seg til å gjøre comeback i Ørsta.

– Jeg er skikkelig klar for å jobbe sammen med den dyktige og motiverte gjengen som sitter i Ørsta. Her er det så utrolig mye spennende som skjer, både i privatmarkedet, på næringsliv og i det gode samarbeidet vi har med ørstingene, lag og organisasjoner, gjennom samfunnsutbyttet vi deler ut, sier Vikene. 

Del artikkel

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vær i forkant av utviklingen. Få informasjon om det siste fra bransjen med vårt nyhetsbrev.

Vilkår for nyhetsbrev

Forsiden akkurat nå

Les også