Sparebanken Møre etablerer næringslivsavdeling på Nordmøre

Med nyansatt banksjef og finansiell rådgiver styrker banken sin satsing på næringslivet. 
NYANSATT: Eirik Sponås er ansatt som banksjef for avdeling Næringsliv Nordmøre, med ansvaret for å forsterke markedsarbeidet og arbeide med aktivt mot næringslivet på Nordmøre. | Foto: Sparebanken Møre
NYANSATT: Eirik Sponås er ansatt som banksjef for avdeling Næringsliv Nordmøre, med ansvaret for å forsterke markedsarbeidet og arbeide med aktivt mot næringslivet på Nordmøre. | Foto: Sparebanken Møre

Eirik Sponås er ansatt som banksjef for avdeling Næringsliv Nordmøre, som vil være lokalisert i Kristiansund, i bankens lokaler i Storgata. Sponås får ansvaret for å forsterke markedsarbeidet og arbeide aktivt mot næringslivet på Nordmøre.

– Vi har jobbet tett på næringslivet på Nordmøre og det er mye spennende som skjer i regionen om dagen. Vårt mål med denne satsingen er å skape et slagkraftig miljø ved å samle dyktige rådgivere innenfor privat- og næringslivsmarkedet. Vi ønsker å være enda tettere på med spesialister innenfor ulike bransje- og fagområder, forteller leder for Næringsliv i Sparebanken Møre, Terje Krøvel, i en pressemelding. 

Eirik Sponås kommer fra stillingen som Manager i PwC Consulting Nordvest, og har tidligere arbeidet som assisterende banksjef næringsliv i Sparebanken Møre. 

– Vi er svært glade for å ha Eirik tilbake på laget. Eirik har god erfaring fra næringslivet, han kjenner de ulike bransjene godt og er en verdifull ressurs, sier Krøvel. 

Sponås har startet rekrutteringen av to nye rådgivere til næringsavdelingen. 

– I tillegg til lokal tilstedeværelse har banken en sterk bransjespesialisering, og spesialister innenfor mange fagområder. Nå skal vi bygge et godt team, og jeg gleder meg til å starte opp arbeidet med å skape verdi for mennesker og bedrifter på Nordmøre. En rådgiver er allerede ansatt og starter 1. oktober. Videre er vi godt i gang med rekrutteringen av ytterligere en rådgiver, forteller Sponås.

Sponås tiltrer stillingen som banksjef 1. september 2023.

Del artikkel

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vær i forkant av utviklingen. Få informasjon om det siste fra bransjen med vårt nyhetsbrev.

Vilkår for nyhetsbrev

Forsiden akkurat nå

Les også