Sparebank 1 Regnskapshuset Nord-Norge kjøper Flex

Et oppkjøp i «et svært viktig område for oss», sier konsernsjef Liv B. Ulriksen.
Hanne Karoline Kræmer, administrerende direktør i SpareBank 1 Regnskapshuset Nord-Norge. | Foto: Sparebank 1 Nord-Norge
Hanne Karoline Kræmer, administrerende direktør i SpareBank 1 Regnskapshuset Nord-Norge. | Foto: Sparebank 1 Nord-Norge

Sparebank 1 Nord-Norge skriver i en pressemelding at banken utvider sin satsing i Indre Salten. Sparebank 1 Regskapshuset Nord-Norge kjøper selskapet Flex, som ligger på Fauske.

Flex er et regsnkap og økonomisk rådgivningsselskap som holder til i Indre Salten. Selskapet var tidligere en del av Økonorkjeden, men gikk ut av kjeden våren 2017 og lanserte da sitt nye navn og profil.

– Flex er en veldreven virksomhet. Når vi nå går sammen, vil det gi positive synergier for begge selskapene, og ikke minst for de mange små og mellomstore bedriftene i regionen som bruker våre tjenester. Jeg både tror og håper at kundene vil oppleve endringen som verdiøkende, sier Hanne Karoline Kræmer, administrerende direktør i Sparebank 1 Regnskapshuset Nord-Norge.

Selskapet oppgir at det har oppdragsgivere over hele landet, og er «det største regnskapshuset i Indre Salten». Endelig fusjonsdato er foreløpig ikke fastsatt.

– Salten er et svært viktig område for oss. Gjennom dette oppkjøpet styrker vi satsingen vår i en region med et aktivt næringsliv og stor verdiskaping, sier Liv B. Ulriksen, konsernsjef i Sparebank 1 Nord-Norge

Del artikkel

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vær i forkant av utviklingen. Få informasjon om det siste fra bransjen med vårt nyhetsbrev.

Vilkår for nyhetsbrev

Forsiden akkurat nå

Les også