Konserndirektør forlater DNB

Thomas Midteide slutter i DNB og starter i Telenor. Det betyr at begge av konsernets to kommunikasjonsdirektører forsvinner ut dørene. 
Thomas Midteide. | Foto: Stig B. Fiksdal/DNB
Thomas Midteide. | Foto: Stig B. Fiksdal/DNB

Konserndirektør for kommunikasjon og bærekraft i DNB, Thomas Midteide, går fra DNB til Telenor, det skriver DN. Han er ansatt som kommunikasjonsdirektør i Telenor. Han begynner i den nye jobben i september.

Midteide har sittet i konsernledelsen i DNB i over ti år, og før det hadde han kommunikasjonsansvaret i SAS Norge. 

– Jeg er evig takknemlig for alle utfordringene jeg har fått i DNB, og ikke minst for å ha jobbet med så mange fine folk. De 13 årene i DNB har vært en fest, sier Midteide i en e-post til FinansWatch. 

Even Westerveld som er direktør for merkevare i Vipps, tar over etter Thomas Midteide som ny konserndirektør for Kommunikasjon og bærekraft i DNB fra 14. august, det melder DNB i en pressemelding.

– De tre årene i Vipps har vært fantastiske og intense, og jeg tar med meg enormt mye læring «hjem» til banken. DNB er en sterk blanding av utrolig flinke folk, kapital som bidrar til vekst og omstilling, en viktig samfunnsaktør og en digital stjerne på den internasjonale bankhimmelen. Det er umulig ikke å bli motivert av en sånn jobb, sier Even Westerveld i en e-post til FinansWatch.

Følge ut døren

I løpet av sommeren tar også kommunikasjonsdirektør Vibeke Hansen Lewin farvel med DNB etter tre år. Lewin går inn i ledergruppen i Gjensidige som konserndirektør for kommunikasjon, merkevare og bærekraft 1. august.

– Det er alltid vemodig ved slike veikryss, og det er det denne gangen også. Jeg har hatt en virkelig fin tid i DNB, så jeg måtte gå noen runder med meg selv om dette. Men jeg kom til erkjennelsen at en så unik og sjelden mulighet måtte gripes, sa Lewin til FinansWatch i slutten av april. 

Dermed forsvinner kommunikasjonsdirektørene for både banken og konsernet ut i løpet av sommeren. Og mens Midteide allerede er erstattet av Westerveld, leter DNB nå etter en erstatter for Hansen Lewin. 

Del artikkel

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vær i forkant av utviklingen. Få informasjon om det siste fra bransjen med vårt nyhetsbrev.

Vilkår for nyhetsbrev

Forsiden akkurat nå

Les også