Sparebank 1 Østlandet: Sikret seg avtale med Stange kommune

Første desember 2022 gikk Stange kommune fra DNB til Sparebank 1. 
BANKBYTTE: Stange kommune har nå blitt kunde hos Sparebanken 1 Østlandet. | Foto: Sebastian Holsen
BANKBYTTE: Stange kommune har nå blitt kunde hos Sparebanken 1 Østlandet. | Foto: Sebastian Holsen

Banken har sikret seg kommuneavtalen de neste årene. Banksjef Hedmarken i Sparebank 1 Østlandet, Idar Jørgensen, sier til Stangeavisen at de ikke har hatt denne kommuneavtalen med Stange på to perioder. 

– Det er en stor greie for oss å få avtale med Stange kommune. Vi har lyst til å være med å utvikle Stange kommune videre, og det er mange områder å samarbeide videre på. Både når det gjelder økonomi, transaksjoner og på eiendomssiden, sier Jørgensen til Stangeavisen. 

Stange kommune gikk for Sparebank 1 etter at bankavtalen ble lagt ut på anbud. 

– Vi i Stange har en ordning med to år pluss opsjon på ett år og ett år til. Det er mye jobb for kommunen, og en omfattende prosess for både kommune og bank før endelig avgjørelse tas, sier økonomisjef i Stange kommune Torill S. Hoel til avisen, og legger til at det er spesielt viktig at rutiner raskt kommer på plass og at alle datasystemer stemmer over natta. 

– Vi jobber med å få alle rutiner på plass. Noe av det positive er jo at vår bank sitter tett på. Både med hovedkontor i Hamar og lokalkontor her i Stangebyen, sier banksjef i Sparebank 1 Østlandet Trond Høgetveit. 

Del artikkel

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vær i forkant av utviklingen. Få informasjon om det siste fra bransjen med vårt nyhetsbrev.

Vilkår for nyhetsbrev

Forsiden akkurat nå

Les også