FinansWatch

Klara-Lise Aasen tar roret i Bank Norwegian

Bank Norwegian melder at Klara-Lise Aasen er utpekt som interim-CEO med umiddelbar effekt.

NY BANKSJEF: Klara-Lise Aasen overtar ledelsen i Bank Norwegian. | Foto: Privat

- Jeg gleder meg til å bidra til fortsatt suksess for det flotte teamet her i Bank Norwegian. Vi er i en utmerket posisjon, med sterk lønnsomhet og god kapitalisering, og vi er klare for den forestående europeiske ekspansjonen, sier Klara-Lise Aasen i en børsmelding fra Norweegian Finans Holding.

Mandag ble det kjent at Tine Wollebekk slutter som toppsjef i Bank Norwegian for å gå inn i topplederstillingen i Avida Finans. Da nyheten kom ble det samtidig kommunisert at Wollebekk skulle fortsette som Bank Norwegian-sjef ut året.Tirsdag ettermiddag kom kontrabeskjeden: Wollebekk erstattes med interimdirektør Klara-Lise Aasen, med umiddelbar virkning.

- Ettersom det har blitt klart at vår forrige konsernsjef vil tiltre i en stilling i en konkurrerende bank, har styret konkludert med at det er i beste interesse for Norwegian Finans Holding og Bank Norwegian at en midlertidig administrerende direktør utnevnes, sier styreleder Klaus-Anders Nysteen i Norwegian Finans Holding og Bank Norwegian.

Aasen har til nå vært finansdirektør i Bank Norwegian. Hun har bred erfaring fra banksektoren, blant annet fra ledende stillinger i DNB og Nordea.

- Vi er veldig glade for at Klara-Lise har akseptert stillingen. Hun har en utmerket bakgrunn og vil gi organisasjonen stabilitet, sier Nysteen.

 

Midelfart om Wollebekk: - Vi er skikkelig ydmyke og takknemlige for at hun valgte oss

Bank Norwegian må finne ny toppsjef som kan bidra til internasjonal vekst

Konsernsjef Tine Wollebekk slutter i Bank Norwegian 

Mer fra FinansWatch

Les også

Siste nytt

Stillinger

Se flere stillinger

Se flere stillinger

Siste nytt fra EiendomsWatch

Siste nytt fra AdvokatWatch