Konsernsjef Tine Wollebekk slutter i Bank Norwegian

Konsernsjef Tine Wollebekk gir seg i Bank Norwegian. Hun gleder seg til den nye jobben, men sier hun vil savne alle kollegaene i banken.
Foto: PR/Bank Norwegian
Foto: PR/Bank Norwegian

Tine Wollebekk har vært konsernsjef i Bank Norwegian i fire år, men har nå sagt opp sin stilling, melder styret i Norwegian Finans Holding i en børsmelding.

– Jeg ser frem til å begynne i den nye stillingen, men vil virkelig savne alle mine fantastiske kolleger i Bank Norwegian. Vi har startet vår neste ekspansjonsreise i Europa, banken er utmerket posisjonert, og den neste konsernsjefen vil overta en sterk bank med et strålende team i en veldig spennende tid, uttaler Wollebekk i meldingen.

– Tine har i fire år ledet selskapet gjennom fortsatt vekst og etterlater seg en sterk Bank Norwegian med en ledende markedsposisjon og bransjens beste driftsplattform, samt sterk lønnsomhet og kapitalisering, uttaler Nysteen i meldingen.

Oppsigelsestiden er på seks måneder og Wollebekk fortsetter som konsernsjef i oppsigelsesperioden. Hun skal også fortsette å støtte styret i Norwegian Finans Holding når det gjelder det indikative budet Nordax Bank AB offentliggjorde 3. mai 2021, opplyses det i meldingen.

Nå skal styrene i Norwegian Finans Holding og Bank Norwegian arbeide med å finne en etterfølger.

SpareBank 1 mener det nye NTNU-prosjektet er skreddersydd for finansnæringen

Internt opprykk til sjeføkonom-stilling i Swedbank Norge

NTNU-professor om videreutdanningsprosjekt: – En unik modell 

Del artikkel

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vær i forkant av utviklingen. Få informasjon om det siste fra bransjen med vårt nyhetsbrev.

Vilkår for nyhetsbrev

Forsiden akkurat nå

Les også