Nordea kåret til beste bank på Private Banking

For fjerde året på rad har Nordea Private Banking i Norge vunnet prisen «Best Private Bank Award» i Global Finance Magazine.
Torsten Østensen Leder Private Banking i Nordea Norge. | Foto: Nordea
Torsten Østensen Leder Private Banking i Nordea Norge. | Foto: Nordea

– Vi er virkelig glade og stole over å ha fått denne prisen igjen, sier leder av Private Banking i Norge, Torsten Østensen, i en pressemelding.

Han viser til at 2020 har vært et annerledes år, og mener at pandemien har vist viktigheten av å ha en pålitelig, kunnskapsrik og tilstedeværende Private Banking aktør.

– Selv under den pågående pandemien og alt det har medført i form av uro på børsen og raske forandringer har vi klart å opprettholde høy aktivitet og en nær relasjon med våre kunder. Den digitale omstillingen hos kunder og rådgivere har gått smidig og vi har også hatt mulighet til en mer proaktiv tilnærming til våre kunder gjennom webinarer og nyhetsbrev, utdyper Østensen.

Global Finance Magazine har lesere i cirka 190 land, og retter seg primært mot foretaksledere innen finans og investeringer. Et globalt ekspertpanel vurderer banker over hele verden basert på et antall faktorer, blant annet tilbakemeldinger fra ledergrupper i ulike selskap.

Vinnerne er de bankene som har vist evne til å tilpasse seg nye forutsetninger innenfor formuesforvaltning og samtidig opprettholde sitt langsiktige fokus.

– At vi har klart omstillingen bra ser vi også i kundemøtene som i større grad enn før er gjennomført digitalt gjennom året. Det er derfor spesielt hyggelig å motta denne prisen nå. Målet vårt er alltid å bli bedre, avslutter Torsten Østensen.

De ansatte ønsker seg tilbake, men hos Codan er kun 30 av 200 ansatte på kontoret 

Finanstilsynet om den høye gjeldsgraden: – Det gir ikke nødvendigvis mening å fordele skyld

Bank Norwegian forbereder seg på å erobre Spania og Tyskland 

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vær i forkant av utviklingen. Få informasjon om det siste fra bransjen med vårt nyhetsbrev.

!
Vilkår for nyhetsbrev

Forsiden akkurat nå

Les også