FinansWatch

KPMG kutter 100 stillinger

Årsaken er koronapandemien og dermed endret etterspørsel hos revisjons- og rådgivningsselskapets kunder.

Foto: Chris Helgren / Ritzau Scanpix

Revisjons- og rådgivningsselskapet KPMG planlegger å kutte omtrent 100 stillinger i Storbritannia, samt redusere bidrag til de ansattes pensjonsordninger, skriver Finansavisen.

– På grunn av endret etterspørsel fra våre kunder som et resultat av coronapandemien, har vi kunngjort forslag om å gjøre færre enn 100 stillinger i vår konsulentvirksomhet overflødig, sier en talsperson fra KPMG til Sky News.

Kuttene er en del av en kostnadsbesparende plan på grunn av koronapandemien og den forestående reformen av revisjonsyrket.

KPMG besluttet tidligere i år å stoppe sommerprogrammet for praktikanter som følge av for mye usikkerhet rundt koronapandemien.

Mer fra FinansWatch

– Bulder Bank skal alltid vera ein utfordrar

– Vi skal halde på utfordrarposisjonen og vil heile tida søkje etter nye måtar og løyse kundane sine utfordringar på, seier direktør i Bulder Bank, Torvald Kvamme, til FinansWatch.

– Det har vært et sterkt kvartal

Det var en svært fornøyd konsernsjef som la fram kvartalsresultatene til Sparebank 1 SMN i går. – Av sparebankene tror jeg vi topper avkastningstabellen, sa Jan-Frode Janson.

Les også

Relaterte

Siste nytt

Stillinger

Se flere stillinger

Se flere stillinger

Siste nytt fra EiendomsWatch

Siste nytt fra AdvokatWatch