Ny banksjef hos SpareBank 1 Gudbrandsdal

Sparebanken som skriver at de har en ledegruppe under fornyelse, har nå ansatt ny Banksjef Forretningsutvikling.
MANGFOLDIG BAKGRUNN: Silja Hjelmstadstuen har tidligere jobbet i blant annet Eidsiva, Brav og DNB. | Foto: Sparebank 1 Guldbrandsdal
MANGFOLDIG BAKGRUNN: Silja Hjelmstadstuen har tidligere jobbet i blant annet Eidsiva, Brav og DNB. | Foto: Sparebank 1 Guldbrandsdal

Det er Silja Hjelmstadstuen som vil ta over rollen som Banksjef Forretningsutvikling i SpareBank 1 Gudbrandsdal. Hjelmstadstuen kommer fra stillingen som manager i Aider. Der jobber hun som utleid konsulent og prosjektleder innen forretningsutvikling, bærekraft og systemimplementering.

Administrerende banksjef Per Ivar Kleiven sier Hjelmstadstuens bakgrunn og kompetanse vil komme virksomheten deres til gode.

– Bank blir stadig mer komplisert og krevende, og da er det fint å få Silja på laget. Hun forstår bransjen og kravene som stilles, samtidig som hun vil utfordre oss på viktige områder. Det ser vi fram mot, sier Kleiven. 

Senest 1. september vil Hjelmstadstuen tiltre som ny banksjef, noe hun uttrykker at hun ser frem til.

– Det å kunne være med å forme prosesser og systemer, bidra til kanskje en enda bedre kundereise og arbeidshverdag for de som jobber i banken, er noe som motiverer meg. Og ikke minst å jobbe med bankens bærekraft-arbeid, sier Silja Hjelmstadstuen.

Hjelmstadstuen vil altså gå inn i en ledergruppe under fornyelse. Tidligere i mai ble Line Dahl Slapgard ansatt som ny Banksjef Forretningsstøtte. Sparebanken er også i prosessen med å ansette en en ny Banksjef BM. 


Del artikkel

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vær i forkant av utviklingen. Få informasjon om det siste fra bransjen med vårt nyhetsbrev.

Vilkår for nyhetsbrev

Forsiden akkurat nå

Les også