Landkreditt ansetter ny sjef for landbruk

Geir Nyholt går fra Handelsbanken til Landkreditt for å bli banksjef landbruk.
SKIFTER BEITE: Geir Nyholt går fra Handelsbanken til Landkreditt. Han startet i sin nye stilling 1. februar.
SKIFTER BEITE: Geir Nyholt går fra Handelsbanken til Landkreditt. Han startet i sin nye stilling 1. februar.

Geir Nyholt er ansatt i stillingen som banksjef for landbruk i Landkreditt Bank. Det skriver Landkreditt i en pressemelding.

Nyholt har jobbet flere år i Handelsbanken, både innenfor kreditt og ledelse. Han kommer nå fra en stilling som assisterende banksjef for Handelsbankens avdeling på Skøyen i Oslo.

– Landkreditt er et spennende finanskonsern med en særlig viktig rolle å fylle overfor landbruket. Noe av det som appellerer spesielt til meg, er eierformen. Våre kunder i landbruket er våre eiere, og det som er bra for våre eiere, er bra for våre kunder. Nå ser jeg frem til å være en bidragsyter i videreutviklingen av landbruksavdelingen, slik at vi sammen når målene vi har satt oss fremover, sier Nyholt i en kommentar i pressemeldingen.

Kundedirektør Jannicke Amundsen Bricaud sier hun er svært fornøyd med å få Nyholt på laget.

– Vi skal være den aktøren i markedet som er best på landbruk. Våre kunder skal nyte godt av vår sterke landbrukskompetanse, og vi skal oppleves som en god og relevant sparringspartner som strekker oss langt for å få finne gode finansierings- og forsikringsløsninger. Her får Geir en helt sentral rolle, og vi ønsker ham varmt velkommen til Landkreditt, sier Amundsen Bricaud i meldingen.

Del artikkel

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vær i forkant av utviklingen. Få informasjon om det siste fra bransjen med vårt nyhetsbrev.

Vilkår for nyhetsbrev

Forsiden akkurat nå

Les også