Konserndirektør forlater Gjensidige for å jobbe med hussopp

Styret i Norsk Hussopp Forsikring har ansatt Gjensidiges tidligere konserndirektør Teknologi og Infrastruktur, Tor Erik Silset, som ny administrerende direktør.
SOLID FUNDAMENT: Tor Erik Silset er ny administrerende direktør i Norsk Hussopp Forsikring, han mener selskapet har en lang historie og et solid fundament å bygge videre på.
SOLID FUNDAMENT: Tor Erik Silset er ny administrerende direktør i Norsk Hussopp Forsikring, han mener selskapet har en lang historie og et solid fundament å bygge videre på.

Tor Erik Silset overtar stillingen som administrerende direktør etter Erik Hansen, som går av med pensjon etter sommeren, skriver Norsk Hussopp Forsikring i en pressemelding.

Silset kommer fra Gjensidige hvor han har jobbet i 18 år, hvor de siste tre var som konserndirektør Teknologi og Infrastruktur. Nå ser han frem til lede arbeidet med å utvikle Norsk Hussopp Forsikring videre.

– Potensialet i selskapet er stort, og det skal vi utnytte. Sammen med medarbeidere, styret og partnere gleder jeg meg til å ta grep for å styrke Norsk Hussopp Forsikrings posisjon, som et attraktivt og relevant selskap for norske boligforsikringskunder, sier Silset.

Veldig relevant

Silseth viser til at selskapet har en lang historie og et solid fundament å bygge videre på.

– Fordi vår spesialitet er biologiske skader forårsaket av råte, dyr og insekter har vi forsikringsprodukter som er mer relevante enn noensinne. Klimaendringer og økt reiseaktivitet i befolkningen skaper stadig nye utfordringer for boligeiere, sier Silset, og legger til: 

– Vi har som mål å fortsette å være det foretrukne forsikringsselskapet og det sterkeste kompetansemiljøet innen vårt felt. For å klare det vil digitalisering, innovasjon og utvikling være sterke drivere i arbeidet vårt fremover. Nå ser jeg frem til å ta fatt på oppgaven med å lede selskapet videre, sier Silset.

Del artikkel

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vær i forkant av utviklingen. Få informasjon om det siste fra bransjen med vårt nyhetsbrev.

Vilkår for nyhetsbrev

Forsiden akkurat nå

Les også