FinansWatch henter fra Finansavisen

Lena Jarstad er ansatt som journalist i FinansWatch. – Med Lena på laget får vi en dyktig journalist som brenner for å være først og best, sier ansvarlig redaktør Kristin Stoltenberg.
BREAKING BREAKING: Lena Jarstad vil få et eget ansvar for å videreutvikle breakingjournalistikken til FinansWatch. | Foto: Privat
BREAKING BREAKING: Lena Jarstad vil få et eget ansvar for å videreutvikle breakingjournalistikken til FinansWatch. | Foto: Privat

FinansWatch har ansatt Lena Jarstad (28) som journalist. Jarstad kommer fra en journaliststilling i Finansavisen. der hun har jobbet på «breakingdesken». Hun har i tidligere jobbet med breaking og direkterapportering i NRK, og hun har erfaring fra P4, lokalavisen Firda og studentavisen Universitas. 

Jarstad er utdannet journalist ved OsloMet. I FinansWatch vil hun få et ekstra ansvar for å utvikle breakingdekningen.

– Jeg synes breaking er skikkelig gøy, så det er ekstra stas å få lov til å jobbe målrettet med dette. Det blir rett og slett kjempespennende, sier Jarstad.

Ansvarlig redaktør og landsjef i Watch Media, Kristin Stoltenberg, er svært godt fornøyd med signeringen. 

– Dette er skikkelig stas. Med Lena på laget får vi en dyktig journalist som brenner for å være først og best, slik at leserne våre er oppdatert på de viktigste nyhetene med betydning for bransjen. Jeg gleder meg til å få Lena på teamet, sier Kristin Stoltenberg.

I desember ble det kjent at Marius Mørch Larsen er ansatt som redaktør for FinansWatch etter at tidligere redaktør, Magnus Eidem, gikk til en stilling som kommunikasjonssjef i Sparebankforeningen.

Les mer: Marius Mørch Larsen blir ny redaktør for FinansWatch

Del artikkel

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vær i forkant av utviklingen. Få informasjon om det siste fra bransjen med vårt nyhetsbrev.

Vilkår for nyhetsbrev

Forsiden akkurat nå

Les også