Eika Gruppen har ansatt Simonsens etterfølger

Marius Furulund er ansatt som konserndirektør IT i Eika Gruppen, etter Steinar Simonsen som er selskapets nye konsernsjef.
Marius Furulund er ny konserndirektør i Eika Gruppen. | Foto: Eika Gruppen
Marius Furulund er ny konserndirektør i Eika Gruppen. | Foto: Eika Gruppen

Den nye direktøren Marius Furulund stiller med mer enn 16 års erfaring med strategisk og operasjonell rådgivning hos store norske og internasjonale selskaper, skriver Eika Gruppen i en pressemelding. 

Furulund har hatt ansvaret for en rekke store strategi- og transformasjonsprogrammer. Hans hovedfokus har vært å jobbe med IT og teknologiske problemstillinger i grensesnittet mellom forretning og IT. Nå skal han lede fagområdet for strategisk IKT-rådgivning.

– Eika-bankene har en robust, standardisert teknologiplattform som etter min mening gir et ideelt utgangspunkt for å sammen sørge for at vi tar ut verdien av plattformen og videreutvikler den med ny og stadig forbedret funksjonalitet. Fremover vil det fortsette å skje en rask utvikling innenfor teknologiområdet og det blir viktig at vi i Eika evner å utnytte oss av de mulighetene det gir samtidig som vi sørger for en trygg, stabil og sikker anvendelse, sier Furulund.

Del artikkel

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vær i forkant av utviklingen. Få informasjon om det siste fra bransjen med vårt nyhetsbrev.

Vilkår for nyhetsbrev

Forsiden akkurat nå

Les også