Ny kommunikasjonstopp på plass i Danske Bank

Danske Banks nye kommunikasjonsdirektør Silje Linnerud Næss henter tilbake tidligere kollega til rollen som pressesjef for banken.
NY KOMMUNIKASJONSTOPP: Silje Linnerud Næss og Anna-Lena Nordling er den nye kommunikasjonstoppen i Danske Bank | Foto: Danske Bank
NY KOMMUNIKASJONSTOPP: Silje Linnerud Næss og Anna-Lena Nordling er den nye kommunikasjonstoppen i Danske Bank | Foto: Danske Bank

Anna-Lena Nordling tiltrer i disse dager som pressesjef for Danske Bank. Dette kommer frem i en pressemelding fra banken.

Ansettelsen gjøres av Silje Linnerud Næss, som i sommer ble ansatt som kommunikasjonsdirektør. 

Nordling og Linnerud Næss er tidligere kolleger fra Danske Bank. Førstnevnte returnerer nå til banken etter et opphold i Norwegians presseteam.

– Med Silje og Anna-Lena tar to av bank-Norges mest erfarne kommunikasjonseksperter over roret som kommunikasjonsdirektør og pressesjef i Danske Bank Norge. Jeg er veldig glad for at vi får dra nytte av deres tunge faglige kompetanse, i kombinasjon med en stor dose entusiasme over å posisjonere Danske Bank som en forretningsbank for næringslivet i det norske markedet, sier Anders Adelhorst, Head of Group Communications i Danske Bank. 

Begge profilene startet i Danske Bank i 2017. Næss har jobbet med kommunikasjon i over 15 år og har erfaring fra TV- og PR-bransjen. Hun var kommunikasjonssjef i SpareBank1 Gruppen før hun kom til Danske Bank. 

Nordling vender tilbake til banken etter et drøyt år i Norwegian, der hun som del av presseteamet hadde ansvar for bærekrafts- og finansiell kommunikasjon. Hun har tidligere holdt i både intern og ekstern kommunikasjon i flere av Danske Banks forretningsenheter, og har også bakgrunn fra PR-byrået Burson-Marsteller. 

Del artikkel

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vær i forkant av utviklingen. Få informasjon om det siste fra bransjen med vårt nyhetsbrev.

Vilkår for nyhetsbrev

Forsiden akkurat nå

Les også