Instabank lanserer ny tjeneste for beregning av bilforsikring

Kunden fyller ut personnummer og navn - tjenesten finner bilene som er registrert på personen og skreddersyr et tilbud og sammenligningsgrunnlag. 
Robert Berg, CEO i Instabank | Foto: Instabank
Robert Berg, CEO i Instabank | Foto: Instabank

Instabank har lansert en ny løsning for beregning av bilforsikring der en kunde kun fyller ut personnummer og navn. Tjenesten finner deretter bilene personene har registrert og skreddersyr dermed et tilbud på bilforsikring og gir kunden et sammenligningsgrunnlag mot prisen hen betaler i dag.

– Mange kan spare mye penger på å sjekke prisen på bilforsikringen sin regelmessig, men fordi det ofte fremstår som tidkrevende og komplisert gjør de færreste det. Resultatet er at man ofte betaler for mye i bilforsikring, forteller Robert Berg, CEO i Instabank i en pressemelding.

Instabank Bilforsikring er utviklet sammen med Digisure - et insuretech selskap.

– Vi er utrolig glade for at Instabank har tatt dette steget sammen med oss. Forsikring skal være enkelt, forståelig, og ikke minst tilgjengelig. Instabank, med sin digitale modell, er for oss en perfekt match for å utvikle morgendagens forsikringsløsninger, sier Roger Slinning, CEO i Digisure i meldingen.

Instabank legger ikke skjul på at de tror på betydelig vekst fremover 

Del artikkel

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vær i forkant av utviklingen. Få informasjon om det siste fra bransjen med vårt nyhetsbrev.

Vilkår for nyhetsbrev

Forsiden akkurat nå

Les også