FinansWatch

Instabank lanserer ny tjeneste for beregning av bilforsikring

Kunden fyller ut personnummer og navn - tjenesten finner bilene som er registrert på personen og skreddersyr et tilbud og sammenligningsgrunnlag. 

Robert Berg, CEO i Instabank | Foto: Instabank

Instabank har lansert en ny løsning for beregning av bilforsikring der en kunde kun fyller ut personnummer og navn. Tjenesten finner deretter bilene personene har registrert og skreddersyr dermed et tilbud på bilforsikring og gir kunden et sammenligningsgrunnlag mot prisen hen betaler i dag.

– Mange kan spare mye penger på å sjekke prisen på bilforsikringen sin regelmessig, men fordi det ofte fremstår som tidkrevende og komplisert gjør de færreste det. Resultatet er at man ofte betaler for mye i bilforsikring, forteller Robert Berg, CEO i Instabank i en pressemelding.

Instabank Bilforsikring er utviklet sammen med Digisure - et insuretech selskap.

– Vi er utrolig glade for at Instabank har tatt dette steget sammen med oss. Forsikring skal være enkelt, forståelig, og ikke minst tilgjengelig. Instabank, med sin digitale modell, er for oss en perfekt match for å utvikle morgendagens forsikringsløsninger, sier Roger Slinning, CEO i Digisure i meldingen.

Instabank legger ikke skjul på at de tror på betydelig vekst fremover 

Mer fra FinansWatch

– Det har vært et sterkt kvartal

Det var en svært fornøyd konsernsjef som la fram kvartalsresultatene til Sparebank 1 SMN i går. – Av sparebankene tror jeg vi topper avkastningstabellen, sa Jan-Frode Janson.

Les også

Relaterte

Siste nytt

Stillinger

Se flere stillinger

Se flere stillinger

Siste nytt fra EiendomsWatch

Siste nytt fra AdvokatWatch