FinansWatch

Zmarta lanserer en ny sammenligningstjeneste for bedriftslån

Tjenesten gjør at bedriftseiere gjennom en søknadsprosess får muligheten til å sammenligne finansieringsalternativ for bedriften sin og utfordrer bankene.

Zmarta lanserer en ny sammenligningstjeneste som skal gi små- og mellomstore bedrifter tilgang til finansiering. Den nye tjenesten gjør at bedriftseiere gjennom en søknadsprosess får muligheten til å sammenligne finansieringsalternativ for bedriften sin, og dermed utfordrer bankene.

– Vi vil hjelpe små bedrifter med å få den finansieringen de trenger for å utvikle sine ideer, og for å løfte bedriften til neste nivå. Mange ganger kan det være tidkrevende og vanskelig for mindre bedrifter å frigjøre kapital. Med vår nye sammenligningstjeneste gjør vi det enklere for bedriftseiere å få tilgang til finansiering uten skjulte vilkår, på en enkel og smidig måte, sier Gustav Berghov, administrerende direktør i Zmarta Group i en pressemelding.

Lånegarantiordningen forlenges til sommeren 

Aprila Bank har nedjustert sine vekstambisjoner

Ingen forverring i låneporteføljen til Larvikbanken  

 

Mer fra FinansWatch

Danske Bank anket bedrageri-dom

Danske Bank i Norge ble i februar idømt å betale over 30 millioner kroner til et energiselskap etter at selskapet ble utsatt for direktørsvindel.

Les også

Relaterte

Siste nytt

Stillinger

Se flere stillinger

Se flere stillinger

Siste nytt fra EiendomsWatch

Siste nytt fra AdvokatWatch