FinansWatch

Storebrand og NHO fornyer pensjonsavtale

Egen pensjonskonto: NHO og Storebrand har signert fornyet avtale om tjenestepensjon til NHOs 29.000 medlemsbedrifter og deres over 592.000 årsverk.

Foto: Lise Eide Risanger/Storebrand/PR

–  Dette er en stor tillitserklæring for oss, og vi er stolte over at vi fortsatt skal være pensjonsleverandøren til bedrifter og deres ansatte i NHO-fellesskapet. Vi gleder oss til å fortsette samarbeidet om markedsledende og bærekraftige pensjonsløsninger, i tillegg til gode digitale løsninger og solid pensjonsrådgivning.

Det sier konsernsjef i Storebrand, Odd Arild Grefstad, i en melding mandag.

NHO og Storebrand har samarbeidet siden 2006, og nå tilpasses avtalen for å sikre bedrifter og ansatte de beste løsningene for egen pensjonskonto og videreføres ut 2024.

–  Resultater fra en undersøkelsen av kundetilfredshet i bedriftspensjonsmarkedet fra Barcode/Norsk Kundebarometer viser at de 3000 bedriftene som har valgt NHO Pensjon er markedets mest fornøyde kunder. Kundene trekker spesielt fram NHO og Storebrands evne til å gi god informasjon om pensjon til bedrifter og ansatte. Vi står nå i startfasen av pensjonsreformen egen pensjonskonto, noe som gjør god informasjon spesielt viktig. Derfor er vi glade for at kundene opplever at vi er gode på dette, sier Grefstad.

 

Mer fra FinansWatch

Danske Bank anket bedrageri-dom

Danske Bank i Norge ble i februar idømt å betale over 30 millioner kroner til et energiselskap etter at selskapet ble utsatt for direktørsvindel.

Les også

Relaterte

Siste nytt

Stillinger

Se flere stillinger

Se flere stillinger

Siste nytt fra EiendomsWatch

Siste nytt fra AdvokatWatch